• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

23.06.2022

16:32

EVO KAKO SE CECA PONAŠA KADA SE UGASE KAMERE! Takmičari "Zvezda Granda" razvezali jezik, pa otkrili ovo! (VIDEO)

ATA Images

Estrada

EVO KAKO SE CECA PONAŠA KADA SE UGASE KAMERE! Takmičari "Zvezda Granda" razvezali jezik, pa otkrili ovo! (VIDEO)

Podeli vest

Ceca Ražnatović se odlično snašla u ulozi žirija popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a to su potvrdili i takmičari koji su u timu folk dive

Ceca je sa svojim polufinalistima Majom Milutinović i Alemom Bajrovićem progovorila o popularnom takmičenju, a oni su tom prilikom istakli da je Ražnatovićka najbolji mentor i da im je ogromna čast što imaju mogućnost da rade sa najvećom zvezdom:

Foto: ATA Images

Ceca priprema kandidate "Zvezda Granda"

- Najbolji mentor, upala nam je sekira u med, zaista ogromna čast raditi sa najvećom zvezdom na Balkanu. Učiti od najboljih i provoditi vreme sa tako velikim čovekom - rekla je polufinaliskinja Maja Milutinović, koja je u timu folk dive, pa dodala:

- Mislila sam, mi smo klinci, ko ima vremena. Još nas je na početku bilo mnogo, prvi krug, mislila sam sa nama će raditi Ivana, Ceca će možda dolaziti ponekad, nećemo je ni viđati. Međutim, prva proba, mi svi tu sedimo, ona dolazi na vrata "Vau Ceca", svi smo se pogledali, došla je Ceca". Tako je nasmejana došla, puna energije, izgrlila, izljubila, potpuno srdačna, ona je žena energija, kada uđe znate da je tu, sve procveta - istakla je Maja.

Foto: ATA Images

Ceca i Maja

Ceca je otkrila da je prvi put na binu stala kada je imala 5 godina:

- Kao jako mlada sam krenula, mama mi je bila mentor, ispravljala mi je greškice, ja sam sa 5 godina stala na binu, sa 10 počela da nastupam na lokalnom nivou na veseljima, jer sam već bila zvezda na lokalnom nivou i čudo od deteta, sa 14 godina sam snimila prvi album, ostalo je istorija - rekla je Ceca, pa dodala:

- Sa 5 godina prvi put na bini, pevačica se razbolela zbog koje je bilo organizovano to takmičenje, jer u to vreme, bili su strogi kriterijumi, ona je trebalo da bude pobednik tog takmičenja, da dobije papir da može da nastupa u nekom ekskluzivnom hotelu, ona se razboli, nisu imali pevačicu, mamine kolege su znale, jer sam u zbornici pevala, tražili su da dođem ja da pevam, kako Ceca da dođe ona je dete, ima 5 godina, prepašće se, ali neka izađe. Izašla sam kao prava pevačica, tako je krenuo moj put spontano, pesma koju sam pevala je izvorna "Jedno jutro rano kad zora zarudi, ustala je svekrva snaju da probudi" - otkrila je Ceca Ražnatović, a šta je još rekla saznajte u videu na početku teksta.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija