• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.06.2022

18:41

CECA SE DOPISUJE SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM - ISPLIVALA PREPISKA! Evo koje poruke mu je slala folk diva!

Estrada

CECA SE DOPISUJE SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM - ISPLIVALA PREPISKA! Evo koje poruke mu je slala folk diva!

Podeli vest

Ceca Ražnatović važi za jednu od najvećih zvezda na ovim prostorima, a koliko je pevačica prizemna svedoči i jedna objava na društvenim mrežama na kojoj se vidi kako folk diva odgovara na poruke nepoznatog muškarca

Cecu na Instagramu prati više od milion ljudi, a pevačica kada ima vremena odgovara na poruke koje dobija od svojih vernih fanova. Tako je bilo i ovog puta, kada je jedan nepoznati muškarac pevačicu pitao za savet:

Foto: Marko Đoković

Ceca odogovorila na poruku nepoznatom muškarcu

- Sutra imam dejt, kupujem joj cveće, ali ne znam koje da uzmem. Pomozi mi, ako joj se ne svidi bar se mogu vaditi na to da je baš to cveće za nju birala Ceca Ražnatović - glasila je poruka od fana na Instagramu, na šta mu je pevačica odgovorila:

- Hahaha, buket ruža uvek prolazi. Srećno - napisala je Ceca, a njihova prepiska objavljena je na društvenoj mreži TikTok, a ubrzo je postala viralna.

 

 

Podsetimo, Ceca je od ove sezone postala član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a da se pevačica odlično snašla u toj ulozi, potvrdili su i takmičari koji su u timu folk dive:

Najbolji mentor, upala nam je sekira u med, zaista ogromna čast raditi sa najvećom zvezdom na Balkanu. Učiti od najboljih i provoditi vreme sa tako velikim čovekom - rekla nam je polufinaliskinja Maja Milutinović, koja je u timu folk dive.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

a sta mene boli k sa kim se ona dopisuje a ko je ona uopste

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija