• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.M.

25.06.2022

07:00

SLAVNI ITALIJANSKI PEVAČ ODLEPIO ZA SRPKINJOM! Eros muva Kiju!

printscreen

Estrada

SLAVNI ITALIJANSKI PEVAČ ODLEPIO ZA SRPKINJOM! Eros muva Kiju!

Podeli vest

Eros Ramacoti zapratio Kiju Kockar na Instagramu, počeo da joj se udvara preko poruka i pozvao je da dođe na njegovu jahtu

Eros Ramacoti (58) muva Kiju Kockar (33)! Čuveni italijanski muzičar zapratio je srpsku pevačicu na Instagramu i počeo da joj se udvara preko poruka! Kako saznaje Informer, Eros je pozvao Kiju da dođe kod njega u Italiju.

Foto: APfoto

Eros Romacoti

- Eros je za Kiju čuo preko zajedničkog menadžera Saše Mirkovića, koji će ga sledeće godine dovesti u Beograd da održi koncert. Čim ju je video na Instagramu, dopala mu se. Zapratio ju je i počeli su da se dopisuju - započinje priču izvor blizak pevačici i dodaje da je Italijan vrlo brzo napravio konkretan korak:

- Eros je već posle nekoliko poruka pozvao Kiju u Italiju! Predložio joj je da u avgustu dođe kod njega, a da potom zajedno zaplove jahtom na ostrvo Kapri na jugu Italije. Bio je veoma ljubazan, rekao joj da mu se veoma dopada i da želi da se bolje upoznaju.

Naš sagovornik kaže da je Kija bila oduševljena primamljivom ponudom italijanskog zavodnika, ali mu još nije odgovorila.

Foto: Informer

Kija Kockar

- Baš se iznenadila njegovim pozivom, nije očekivala da će biti tako direktan... Napisala mu je da će mu za nekoliko dana javiti da li dolazi, jer ima dosta nastupa tokom leta.

Pozvali smo Kiju, koja nam se do zaključenja broja nije javljala, ali je zato stigla da na Tviteru obavesti javnost da ju je zapratio Ramacoti. "Eros i Kija, to su srca dva", napisala je Kija na Tviteru.

Očigledno da ni ona nije ravnodušna prema ovom italijanskom zavodniku, koji je inače slab na Srpkinje. Ramacoti je, naime, 2006. godine bio u vezi sa Ninom Seničar, zbog koje je i održao koncert u njenom rodnom Novom Sadu.

Foto: printscreen instagram ninasenicar

Nina Seničar

- Posle raskida smo nastavili da se družimo. On se ne menja, ponaša se kao momak u najboljim godinama. Zato mu nabacujem neke svoje drugarice - ispričala je svojevremeno Nina.

Eros peva u Beogradu

Eros Ramacoti održaće sledeće godine koncert u Beogradu u okviru svetske turneje. On će 21. aprila pevati u Štark areni, a karte za ovaj spektakl već su u prodaji.


POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija