• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grandonline/Informer

27.06.2022

17:52

ĐORĐE DAVID MI JE SPASIO I ŽIVOT i KARIJERU! Aleksandru za dlaku umaklo prvo mesto u "Zvezdama Granda"!

printscreen

Estrada

ĐORĐE DAVID MI JE SPASIO I ŽIVOT i KARIJERU! Aleksandru za dlaku umaklo prvo mesto u "Zvezdama Granda"!

Podeli vest

Aleksandar Josifovski zauzeo je visoko drugo mesto u ovogodišnjem takmičenju "Zvezde Granda". On je izjavio da se ne kaje što nije osvojio prvo pesto, a onda je i priznao da mu je mentor Đorđe David spasio život i karijeru tako što mu je pomogao da reši problem sa alkoholom

Aleksandar Josifovski, učesnik takmičenja "Zvezde Granda" došao je do samog kraja velikog finala u kojem se za pobedu borio sa Nerminom Handžićem. Josifovski je bio jedan od favorita i mnogi su mislili da će čak on pobediti, a po silasku sa scene podelio je prve utiske.

Foto: printscreen

Tekst potpisa

- Ja sam zadovoljan kako je sve ispalo, još ne mogu da verujem da se ovo desilo. Nisam očekivao toliki broj glasova. Ja sam se iznenadio kada sam čuo, hvala svima. Desilo se nešto što je za mene ekstra, baš se tako osećam, pošto se kao predstavnik roka nisam nadao ovome - kaže Aleksandar koji tvrdi da mu nije krivo što ipak on nije odneo pobedu:

- Od prvog kruga sve do sada zajedno smo se borili. Čestitam Nerminu i nisam razočaran, osećam se kao da se meni desilo isto. Meni je sasvim dovoljno bilo što sam tu, na stolici pored, za mene je jedan veliki uspeh i hvala svima na podršci.

U polufinalnoj večeri njegov mentor, Đorđe David, otkrio je da je Josifovski imao veliki problem sa zavisnošću od alkohola, te da su zajedničkim snagama to prebrodili.

- Desile su se neke stvari u mom životu, ali sada je sve okej i kul. Ja sam uspeo to da pobedim zajedno sa njim i mojom porodicom i svakome ko ima neki takav problem treba da ga reši, jer je bolje ovako, bar da se ima kontrola. On je uticao na to donekle i spasao mi život i karijeru, imao je veliku ulogu u tome - priznao je on.

Otkrio je i kakve olanove ima za naredni period i šta je to što sprema publici.

- Biće nova pesma sigurno, sa bendom pravim iznenađenje za publiku koje će biti u mom fazonu, a imaćemo priliku da sarađujemo sa nekim tekstopiscima, aranžmane radimo mi sami, brzo će nešto da se desi - priča Aleksandar.

Foto: printscreen

Aleksandar Josifovski

Nakon spektakularne večeri i visokog drugog mesta koje je osvojio u Makedoniji se sprema veliko slavlje.

- Slavlje će sigurno biti kod mene kući, baba će sigurno spremiti neke specijalitete, biće prilike da se vidim sa dosta ljudi za koje znam da me čekaju - kaže on i priznaje da će mu "Zvezde Granda" nedostajati:

- Sve će nekako biti ravno za razliku od onoga kako smo se ovde družili, svo to druženje ostaće u našem sećanju, zahvalan sam produkciji od koje imamo veliku podršku i od žirija isto. Euforija će malo da padne sada, ali biće nove euforije, idemo dalje da ređamo nove uspehe.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17