• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

30.06.2022

22:23

MILICA ODGOVORILA NA PROZIVKE ĐORĐA DAVIDA! Pavlovićeva mu odbrusila: Na mom koncertu je bilo više ljudi!

Aleksandar Jovanović Cile/Marko Đoković

Estrada

MILICA ODGOVORILA NA PROZIVKE ĐORĐA DAVIDA! Pavlovićeva mu odbrusila: Na mom koncertu je bilo više ljudi!

Podeli vest

Pevač Đorđe David nastupao je na festivalu "Skale" u Herceg novom gde je izneo svoje mišljenje o pevačima narodne muzike, a tom prilikom potkačio je Milicu Pavlović, koja je nastupila na istom mestu kao i on

Pavlovićeva i Saša Matić su otvorili festival, a to je Đorđu Davidu izgleda nije svidelo:

Foto: Printscreen You Tube

Đorđe David opleo po Milici Pavlović i Đorđu Davidu

Sve pohvale što festival više nije takmičarskog karaktera, jer su muzičari sami po sebi sujetni, a ovako publika može da bira šta voli da sluša. Ono što je za mene ozbljan faul od strane ogranizatora je što je festival najavljen kao festival pop muzike, a nultu noć su otvorili narodnjaci Saša Matić i Milica Pavlović. Ja njih volim veoma kao kolege, kao i oni mene i ovo nije ništa lično protiv njih. Govorim o muzici i iskreno iznosim mišljenje smatram da narodnjacima ovde nije mesto - rekao je Đorđe David.

Tim povodom se sada oglasila Milica Pavlović, koja je odgovorila na prozivke starijeg kolege:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Oglasila se Milica Pavlović

Sva neka viđenja sa njim u poslednje vreme su "izašlo je ovo, ali ja nisam tako rekao". Isto mi je tako rekao kada sam bila na Skalama. Jutros smo se sreli na aerodromu u Tivtu i rekao mi je da nije mislio baš tako. Ne znam šta da kažem, svako ima pravo na svoje mišljenje. Najveći broj posetilaca je bio onog dana kada smo bili Sale i ja - rekla je Milica kroz smeh.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin

pre 1 godinu

Pa ovaj david je odavno odavirao svoje.na mlađe svet ostaje.nema provoda i veselja bez narodne muzike.

Atlija Milorad

pre 1 godinu

Sa kojeg groblja je pobegao taj tz. djordje ????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija