• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

03.07.2022

11:21

PUBLIKA JE POKAZATELJ DA ĆE NAŠE PESME DA TRAJU Vesna i Đole Đogani progovorili o fanovima među mlađim generacijama: Ponosni smo!

Estrada

PUBLIKA JE POKAZATELJ DA ĆE NAŠE PESME DA TRAJU Vesna i Đole Đogani progovorili o fanovima među mlađim generacijama: Ponosni smo!

Podeli vest

Vesna i Đole Đogani su se pojavili na festivalu "Dragi Bravo" i progovorili o svojoj karijeri koja je obeležila čitavu jednu epohu.

Vesna i Đole Đogani su se sinoć pojavili na jednom beogradskom događaju, a publika je jedva čekala njihov nastup.

Denseri su se pojavili puni pozitivne energije, a bili su raspoloženi da odgovore na brojna pitanja novinara.

Koliko im znači što sve generacije pevaju njihove pesme, zašto je Vesna promenila frizuru, šta je Đoletu Vesna poklonila za rođendan, kako pevačica uspeva da se izbori sa svim obavezama, koja je tajna uspešnog braka, da li Vesna zarađuje od Tiktoka i da li joj je to postao primarni posao, kao i koliko joj je promocija na Tiktoku pomogla u karijeri možete čuti u videu iznad.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija