• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.07.2022

19:41

PRVO POLJUBAC, A ONDA I PROSIDBA! Marina Visković se ljubila nasred bine sa devojkom!

Martin Krivokapic

Estrada

PRVO POLJUBAC, A ONDA I PROSIDBA! Marina Visković se ljubila nasred bine sa devojkom!

Podeli vest

Pevačica Marina Visković doživela je šok kada joj je na nastupu u Budvi, u krcatoj tamošnjoj diskoteci prišla devojka na bini i poljubila je u usta

Jednu od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, Marinu Visković, muškarci smatraju za jednu od najatraktivnijih na domaćoj javnoj sceni. Međutiom, izgleda da tako misle i žene.

Foto: ATA Images

Marina Visković

Pevačica nastupa punom parom i uveliko promovise nove pesme koje postaju pravi letnji hitovi. Pažnju izaziva gde god se pojavi, ali ovo što joj je desilo u jednon diskoteci u Budvi ni sama nije očekivala.

- Ta žena se u toku njenog nastupa popela na binu, verovatno poznaje nekog tu iz obezbeđenja, pa su je pustili da prođe. Mahala je Marini koja joj je prišla, a ova je iskoristila trenutak i poljubila je u usta. Uz to joj je rekla da je mnogo voli i da bi je "oženila". Marina je bila totalno zatečena, samo se okrenula i nastavila da peva, dok je nepoznata devojka sišla sa bine i više se nije vraćala - kaze naš sagovornik sa lica mesta.

Ovu pricu potvrdila je i Viskovićka, koja kaže da joj se ovako nesto prvi put desilo.

Foto: Foto: Promo

Marina Visković

- Tačno je to sto ste čuli, bas me je zatekla devojka u trenutku. Nemam ništa protiv lezbijki i gejeva, naprotiv, svako ima pravo da voli koga hoće. Ja sam samo bila iznenađena, jer nisam očekivala tako nešto - priznala je Marina.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija