• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.07.2022

09:54

BARBIKA LEPA BRENA I DALJE IMA KUPCE! Ova lutka je proizvedena pre tri decenije, A CENA JE PAPRENA!

HIT dodatak/informer

Estrada

BARBIKA LEPA BRENA I DALJE IMA KUPCE! Ova lutka je proizvedena pre tri decenije, A CENA JE PAPRENA!

Podeli vest

Lutka sa likom Lepe Brene i danas ima kupce, a prodaje se na internetu po ceni od 13.000 dinara, što je skoro tri puta više nego pre tri godine

Od promocije "barbike Lepa Brena", prošla je tačno 31 godina. Ovaj proizvod bio lansiran uz album "Boli me uvo za sve", koji je ujedno i muzička podloga u filmu "Hajde da se volimo 3: Udaje se Lepa Brena".

Foto: printscreen

Lepa Brena u filmu "Hajde da se volimo"

Lutka se prodavala sa kapicom i kutijom, a barbika je u kostimu i crvenim čizmama na dugim nogama, kako je pevačica bila obučena u filmu i spotu za pesmu "Hajde da se volimo". Ova lutka bila je pravi hit u Jugoslaviji.

Foto: printscreen

Lepa Brena i Slatki greh

Sada, 31 godinu kasnije, ova lutka i dalje može da se kupi i to po ceni od 13.000 dinara. Pre tri godine bila je za 3.000 jeftinija, a očigledno je da i dalje ima kupce.

Barbika se može naći isključivo na internetu, gde se i vrši prodaja.

Foto: printscreen

 

Biznis sa proizvodnjom lutaka sa pevačicinim likom prestao je, kako su mediji svojevremeno otkrili, kada je na carini zaplenjeno nekoliko šlepera robe zbog problema sa dokumentacijom. Lepa Brena je tada ostala bez milion maraka (sada pola miliona evra).

Enormna pomama kao i euforija koja je vladala širom Balkana za pevačicinim lutkama prestale su preko noći, kada je Brena odlučila da prekine proizvodnju.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija