• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.07.2022

11:21

VIŠE NIJE SLATKI KLINAC KOJI ODLIČNO PEVA! David Radosavljević proslavio punoletstvo!

Promo

Estrada

VIŠE NIJE SLATKI KLINAC KOJI ODLIČNO PEVA! David Radosavljević proslavio punoletstvo!

Podeli vest

Mladi David Radosavljević, talentovani dečko koji je na početku muzičke karijere i kome mnogi predviđaju svetlu budućnost, proslavio je 18. rođendan

Mladi pevač David Radosavljević proslavio je u društvu porodice i najbližih prijatelja osamnesti rodjendan.

Jedna od najpopularnijih zvezdica na ovim prostorima više nije klinac, nego odrastao čovek koji vredno radi i grabi ka statusu zvezde.

David je u poslednjih par godina pred punoletstvo vredno radio i objavio nekoliko popularnih pesama medju mladjom publikom od kojih je najpoznatija svakako “Natali”.

Davidu je na velikoj rodjendanskoj žurci pored porodice i prijatelja društvo pravila i devojka Jovana Radić pevačica grupe “HURRICANE JUNIOR”.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija