• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.07.2022

10:42

PIŠEKOVA DOVELA PEVAČICU DO LUDILA! Goca pobesnela na pomen bivšeg! NIKOLINA POGODILA SVAKU SLABU TAČKU!

printscreen

Estrada

PIŠEKOVA DOVELA PEVAČICU DO LUDILA! Goca pobesnela na pomen bivšeg! NIKOLINA POGODILA SVAKU SLABU TAČKU!

Podeli vest

Nikolina Pišek i Goca Tržan imale su žustru svađu u emisiji. Voditeljka je postavljala Goci veoma neugodna pitanja, a pevačica se u jednom trenutku razbesnela toliko da je krenula da baca papire gde su zapisana pitanja, a onda je i napustila emisiju

Voditeljka Nikolina Pišek, posle smrti supruga Vidoja Ristovića, našla se u jeku skandala sa svekrom Mišom Grofom oko bogatstva koje je ostalo iza pokojnog istoričara umetnosti, ali to nije prvi skandal u kom se ona našla.

Foto: Printcreen/pixabay

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović i Miša Grof

Naime, Nikolina Pišek je, dok je vodila emisiju na jednoj srpskoj televiziju, isprovocirala pitanjima pevačicu Gocu Tržan koja je ljutito napustila studio.

Foto: printscreen

Goca Tržan i Nikolina Pišek

Voditeljka ju je prvo podsetila na (ne)slavni koncert u Sava centru, kada je pevala pred samo jednim čovekom, ali ju je zanimao i njen seksualni život, kao i seksualni kapacitet momaka iz grupe Kilotona, u kojoj svira njen suprug Raša Novaković, a kap koja je prelila čašu bilo je pitanje o njenom bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću, kojem preti zatvor zbog krađe u jednom supermarketu. Kada ju je Nikolina upitala kako komentariše Marinkovićev potencijalni odlazak u zatvor, Goca je uzela papire na kojoj je voditeljka imala ispisana pitanja i počela da ih baca po studiju.

Foto: printscreen

Goca Tržan i Nikolina Pišek

- Jeste vi realni da žena mene ovo pita? Zašto me ovo pitate? Rekla sam hiljadu puta da na ovo neću da odgovaram. Ovo je presmešno. Aj ćao - rekla je Goca, dok je Nikolina zbunjeno gledala šta se dešava.

Foto: printscreen

Goca Tržan i Nikolina Pišek

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija