• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

12.07.2022

13:03

STIGAO OTKAZ! Anastasija snimila prvi duet, a ovako je došlo do saradnje sa MC Stojanom!

Stefan Sokolovski

Estrada

STIGAO OTKAZ! Anastasija snimila prvi duet, a ovako je došlo do saradnje sa MC Stojanom!

Podeli vest

Anastasija Ražnatović snimila je prvu duetsku pesmu u karijeri, a za svog partnera u ovom projektu odabrala je MC Stojana

U saradnji sa MC Stojanom, Anastasija je objavila numeru “Otkaz”, a tim povodom ekranizovan je spot koji prati priču pesme.

Foto: Foto: Stefan Sokolovski

Anastsija Ražnatović i MC Stojan

Njih dvoje na ovaj potez odlučili su se spontano i sve je veoma brzo realizovano, s obzirom na to da je Stojan već imao pripremljenu pesmu koju je hteo da snimi sa Anastasijom.
Sa prvim danima leta krenulo je prvo snimanje numere u studiju, a potom i spota na nekoliko lokacija u Beogradu.

Foto: Foto: Stefan Sokolovski

Snimili duet... Anastasija i Stojan


Sudeći po prvoj rekaciji publike, pesma je i te kako naišla na dobar odjek.
“Kakva kombinacija, kadrovi, Anastasija! Jako dobra stvar, i jedna od boljih Stojanovih saradnji”, “Bez golotinje, bez skupih sr*nj*, bez oružja i kriminala samo Stojke i Anastasija pucaju novi letnji hit. Topina”, “Kakav sjajan spoj ovo je hit leta”, samo su neki od komentara ispod pesme na najvećoj muzičkoj platformi.


BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija