• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. Milić

15.07.2022

07:20

MILICA TODOROVIĆ NA ŽURCI SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM Pevačica podelila utiske o teniseru: Nole super peva!

printscreen

Estrada

MILICA TODOROVIĆ NA ŽURCI SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM Pevačica podelila utiske o teniseru: Nole super peva!

Podeli vest

Pevačica Milica Todorović imala je priliku da otpeva nekoliko pesama sa Novakom Đokovićem, a o njemu ima samo reči hvale.

Milica Todorović kaže da je Novak Đoković odličan pevač! Pevačica i teniser su preksinoć ukrstili glasove u Visokom, na žurci posle otvaranja novog teniskog kompleksa. Milica priča za Informer da je oduševljena što je pevala s našim najboljim teniserom.

Foto: Informer

Novak Đoković i Milica Todorović

Zaboravila tekst


- Nole super peva! Dosta pesama smo otpevali zajedno. Nedavno sam ga čula kako na jednoj žurci u Beogradu peva "Miljacku", pa sam ga u Visokom pitala: "Novače, imaš li neku želju? Hoćeš li da tebi specijalno nešto otpevam, možda neki narodnjak?" - prepričava Milica poslednji susret sa Novakom i nastavlja:

Šeta kučiće sa Jecom

Milica i Nole su komšije na Novom Beogradu! Pevačica i teniser su kupili stanove u "Vestu 65", pa se ponekad sreću kad je Nole u Beogradu.
- Pošto živimo u istom naselju, u nekoliko navrata sam srela Noleta. Ali češće viđam njegovu suprugu Jelenu. Nas dve ponekad zajedno prošetamo svoje kučiće. Divna je! - kaže Milica.

- Rekao mi je: "Ne, hajde da ostanemo u ovom žanru", misleći na dalmatinske numere koje sam do tada pevala. Tražio mi je "Tko sam ja da ti sudim", ali nisam mogla da se setim teksta pesme! Zatekao me je, pa sam mu rekla: "Molim te, promeni pesmu da se ne izblamiram". Onda mi je tražio "Cesaricu", koju je otpevao sa mnom! Ta pesma mu jedna od dražih, a voli i "Malo mi za sriću triba".
Milica i Nole su te noći bili baš veseli, a nisu odoleli ni da zajedno igraju:
- Izđuskali smo! Bilo je fenomenalno, odlično smo se proveli. Tom super žurkom se završio divan dan u Visokom, gde je Nole igrao prijateljski meč sa teniserima iz regiona.

Puno joj srce


Pevačica kaže da Novaka nikad nije videla neraspoloženog.

Foto: Peđa Milosavljević

Pevala mu na svadbi

Novak je mogao da pozove koga god želi da mu peva na svadbi sa Jelenom, a on je izabrao mene
Milica Todorović

- Puno mi je srce što lično poznajem Novaka, čoveka koji ima dobru, čistu i veliku dušu. Sjajan je! Znam da to ceo svet zna, ali ja imam tu privilegiju da ga poznajem malo bolje od ostalih. Pored toga što je najbolji teniser svih vremena, on je opušten, normalan, prirodan i nimalo nadmen - priča Milica i priseća se 2014. godine, kada je pevala na venčanju Novaka i Jelene na

Normalan

Imam privilegiju da ga poznajem malo bolje od ostalih. On je opušten, normalan, prirodan i nimalo nadmen
Milica Todorović

Svetom Stefanu:
- Novak i Jelena su normalan bračni par koji se istinski voli! Bila sam veoma srećna kad su me pozvali, to je bio dokaz da zaista vredim. Mogao je da pozove koga god želi, a on je izabrao da mu baš ja pevam na verovatno najvažnijem danu u životu.

 

 

 

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija