• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G. S.

21.07.2022

07:20

PAPARACO! DENS PEVAČICA SE ZANELA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Vesna izgorela jer je 'visila' na Tik toku!

G. S.

Estrada

PAPARACO! DENS PEVAČICA SE ZANELA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Vesna izgorela jer je 'visila' na Tik toku!

Podeli vest

Vesna Đogani izgorela je na suncu jer je satima "visila" na Tik toku!

Paparaco Informera uhvatio je dens pevačicu na bazenu u jednom hotelu u Bečićima, gde se skoro ceo dan nije odvajala od telefona.

Foto: G. S.

Vesna Đogani zaboravila da je na suncu

Kad smo se prišunjali, imali smo šta i da vidimo - Vesna je sve vreme bila na Tik toku. Denserka je bukvalno zavisna od ove društvene mreže, na kojoj ima čak 465 hiljada pratilaca. Pevačica često objavljuje snimke na Tik toku, pa je tada smišljala šta bi novo mogla da ponudi svojim pratiocima. Osim što je pevušila, pravila grimase i tražila skečeve koje bi mogla da imitira, Vesna je satima gledala i šta drugi korisnici Tik toka objavljuju.

Kuknjava

Posle čak četiri sata Đoganijeva se trgla. Kad je ustala sa ležaljke, shvatila je da je crvena kao rak! U tom momentu neko je počeo da je doziva, Vesna je pogledala ka hotelu, a na njihovoj terasi stajao je njen muž Đole Đogani i vikao:

- Crna ženo, je l' vidiš na šta ličiš?! Pod hitno se skloni sa tog sunca, spalila si se! Nećeš moći večeras da spavaš, a ni ja sa tobom koliko ćeš kukati. Penji se gore da ne dobiješ opekotine!

Foto: G. S.

Vesna ustaje sa ležaljke i odlazi u sobu

Kiselo mleko

Poziv njenog supruga usledio je kasno, jer je Vesna već izgorela! Brže-bolje je obula japanke, uzela telefon i otišla u sobu. Sutradan je niko nije video na bazenu, jer se krila od sunca. Gosti hotela su nam rekli da su je videli kako se maže kiselim mlekom! Posle ovog neprijatnog iskustva, verujemo da će Vesna dane na moru provoditi ispod suncobrana, namazana kremom s najvećim zaštitnim faktorom!

U panici zbog nastupa

Vesna i Đole Đogani sutra imaju zakazan nastup u hrvatskom gradu Gospić, a pevačica je u panici jer ne zna kako će tako izgorela izaći pred publiku. Pevačica je zato nakupovala "tonu" krema i pudera, kako bi se namazala i ublažila crvenilo.

Stigla i Slađa sa ćerkama

Đoletu i Vesni se na moru pridružila denserova bivša supruga Slađa, ali i njihove ćerke Silvia i Marinela. Vesna i Slađa su odavno zakopale ratne sekire, odlično se slažu, pa ne čudi što su odlučile da zajedno letuju. Njih dve su na društvene mreže okačile snimak na kom đuskaju uz njihov duet "Ajmo sad u provod nas dve".

BONUS VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija