• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

23.07.2022

07:00

(VIDEO) KRALJICA NARODNE MUZIKE NE MOŽE DA SE ODBRANI OD UDVARAČA: Klinci me muvaju na Instagramu! Šaljem im srca i poljupce

Estrada

(VIDEO) KRALJICA NARODNE MUZIKE NE MOŽE DA SE ODBRANI OD UDVARAČA: Klinci me muvaju na Instagramu! Šaljem im srca i poljupce

Podeli vest

Vesna Zmijanac (65) kaže da joj klinci šalju poruke, a ona im uzvraća srcima i poljupcima!

Legendarna pevačica ima brojne udvarače na Instagramu, ali ne pada joj na pamet da sa nekim od njih ode na piće, jer su previše mladi za nju.

- Samo me dečaci muvaju, a ja hoću nekog zrelog i produhovljenog muškarca. Pišemo jedni drugima na Instagramu, oni meni duge poruke, ja njima kratke. Odgovorim im, pošaljem dva-tri srca i poljubac, ali tu završimo priču.

Ne izađete sa njima na piće?

- Ne. Ja njih ne poznajem, a oni mene svi znaju. Dolaze tamo gde pijem kafu, pa je onda i oni popiju. Ili se pojave na mom nastupu, pa nastave udvaranje, ali od toga nema ništa. Previše su mladi za mene...

Imate li trenutno dečka?

- U mene su drugi zaljubljeni! Nijedan od njih mi nije privukao pažnju. Treba mi neka fina "duhovna ljubav", a te su obično i najveće.

Foto: Zoran Sinko

Vesna Zmijanac ima mlađe udvarače

Imate li uopšte vremena za ljubav od silnih nastupa?

- Počela sam da odbijam pozive za gostovanja, jer nemam više slobodnih termina. Imam nastupe sve do maja sledeće godine.

Pevali ste na koncertu Ace Lukasa u Areni, hoćete li možda snimiti duet?

- On je moj prijatelj i gostovaću mu opet na koncertu. Lako mi je da pevam s njim, kad čovek ima samo hitove. Volela bih da snimimo duet, ako nam neko napravi dobru pesmu.

Da li vaše unuke Rea i Hana vole da pevaju?

- Rea da, ima sluha i veoma lep glas. Reaguje na pesme koje ja pevam, ali najviše voli maminu i tatinu modernu muziku.

Da li ste i dalje glavna kuvarica u svojoj porodici?

- Kuvam Nikoliji i Relji, ali i komšijama koji obožavaju moju hranu.

Foto: Zoran Sinko

Vesna Zmijanac

Ko je zahtevniji kada je hrana u pitanju, ćerka ili zet?

- Oboje, jer su vegetarijanci. Oni su mi veliki problem, pa za njih moram da pripremam sve posebno. I ja sam bila vegetarijanka nekada, to su od mene videli. Kada dođu, hranim se kao i oni, a kada nisu tu, spremam i meso. Leto provodim na Bukulji, jer ne bih preživela u Beogradu na ovih plus 40 stepeni. Povrće koristim iz svoje bašte, sve domaće i organsko. Najviše volim da pravim sataraš sa domaćim piletom. Slatkiše ne jedem, pa ne umem nijednu poslasticu da napravim, čak ni palačinke.

Emina, napravi mi pesmu

Je l' postoji neka pesma za koju vam je krivo što nije vaša?

- "Vukovi" Emine Jahović. S njom bih volela da snimim i duet. Nismo se čule, pa je ovim putem pozivam i molim da mi napravi pesmu kakvu samo ona može. Teško je meni napisati numeru koja će prevazići sve moje hitove, a ne mogu da snimam ništa lošije od toga.

Pevaću dok ne padnem na bini

Kakve utiske nosite iz Knjaževca, gde ste preksinoć nastupili pred 4.000 ljudi na 61. Festivalu kulture mladih?

- Poslednji put sam nastupala u tom gradu pre više od 30 godina. U publici je bila samo omladina, sve moje pesme su starije od njih! Izgleda da je moja generacija pomrla, više ne postoji, a ja planiram da pevam do sudnjeg dana, sve dok ne padnem na bini.

Detaljnije možete pogledati u videu:

BONUS VIDEO:

 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija