• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.07.2022

20:24

SLAVLJE KOD ŽIVOJINOVIĆA! Brena podelila radosne vesti - estrada čestita! (FOTO)

Estrada

SLAVLJE KOD ŽIVOJINOVIĆA! Brena podelila radosne vesti - estrada čestita! (FOTO)

Podeli vest

Suprug Lepe Brene, Slobodan Boba Živojinović, danas proslavlja 59. rođendan, a pevačica je tu priliku iskoristila da mu javno čestita

Brena je aktivna na društvenim mrežama, a na svom Instagram profilu objavila je zajedničku fotku sa Bobom.

- Srećan rođendan ljubavi - napisala je pevačica na pomenutoj društvenoj mreži.

Nakon što je Brena podelila radosne vesti koje su odličan povod za slavlje, oglasile su se i njene koleginica Dragana Mirković i Ana Bekuta, koje su takođe pridružile čestitkama.

- Srećan rođendan od srca želim - napisala je Dragana.

Komšije Lepe Brene nedavno su razvezale jezik i otkrile kako se pevačica ponaša kada je ne snimaju kamere.

Brenu stalno viđamo na pijaci. Ide svake nedelje istim danom u isto vreme. Bira uvek samo zdrave proizvode, a društvo joj pravi vozač. Stalno je nasmejana i ljubazna. Kući se vrati sa gomilom voća i povrća, a i po njenoj liniji se vidi da vodi računa o ishrani - rekao je jedan komšija i dodao:

Svi je vole i uvek joj daju namirnice po jeftinijoj ceni iako ona to ne traži. Mada i ona voli da popriča sa prodavcima. Uvek pita odakle je hrana, da li je prskana, a onda prodavci počnu da je ispituju o njenom životu. Iako se Brena sada trudi da jede isklučivo zdravo, nedavno je izjavila da jedva čeka da se penzioniše i da će onda jesti sve što poželi, odnosno više one nezdrave proizvode - dodao je nedavno jedan komšija za "Blic"..

 

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija