• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

25.07.2022

11:35

ČOLA PEVAO ĆERKI U CRNOJ GORI! Pevaču cela porodica došla na koncert! (VIDEO)

Miloš Cetković

Estrada

ČOLA PEVAO ĆERKI U CRNOJ GORI! Pevaču cela porodica došla na koncert! (VIDEO)

Podeli vest

Zdravko Čolić sinoć je održao veliki koncert u Crnoj Gori, a uz njega su bile njegove ćerke Una i Lara, pa čak i supruga Aleksandra. Čolina starija ćerka sve je oduševila snikom na kom se vidi kako je tata drži za ruku

Una, koja je veoma ažurna na društvenim mrežama i sinoć je objavila ogroman broj snimaka, a na jednom se vidi kako joj Zdravko peva dok je drži za ruku. U jednom trenutku joj se približio i poljubio je.

Foto: Foto: Miloš Cetković

Zdravko Čolić

Sa Unom je bila i njena mlađa sestra Lara koja je, takođe, snimala deo koncerta svog oca, a sa njima je bila i njihova majka Aleksandra koja nije bila raspoložena da se fotografiše.

Čola je koncert započeo hitom "Mjerkam te, mjerkam", a supruzi Aleksandri koja ga je bodirla iz bekstejdža posvetio je pesmu "Ostani".

Foto: Foto: Miloš Cetković

Čola pevao supruzi i ćerkama

Ipak, najemotivniji trenutak je tek usledio kada je Čola izveo ćerke na binu i dok je pevao "Tebe čuvam za kraj", naočigled svih je zagrlio svoje dve naslednice Unu i Laru.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija