• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.T.

28.07.2022

08:44

BOJAN MAROVIĆ POKAZAO DEVOJKU NA BANJA FESTU! Pevač uživa u društvu prelepe brinete

Estrada

BOJAN MAROVIĆ POKAZAO DEVOJKU NA BANJA FESTU! Pevač uživa u društvu prelepe brinete

Podeli vest

Bojan Marović prvi put se pojavio sa devojkom, pevač ne skida osmeh s lica

Pevač Bojan Marković pojavio se sa devojkom na Banja fest-u koji se ovoga puta održava 27., 28. i 29. jula u Vrnjačkoj Banji. Festival nove, moderne muzike privlači veliki broj mladih ljudi. U okviru ovog festivala nastupaju.

Foto: Informer

U revijalnom, humanitarnom delu pojavljuju se Ivan Gavrilović i Bojan Marović.

Foto: Informer

Pevač se pojavio u drštvu prelepe brinete, koja nije poznata javnosti. Bojan je vidno raspoložen stalno grli devojku i ne skida osmeh s lica kada je u njnenoj blizini.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija