• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.07.2022

17:52

DRAGANA KATIĆ POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE! Ovako voditeljka izgleda u prirodnom izdanju! (FOTO)

Novak Đurović

Estrada

DRAGANA KATIĆ POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE! Ovako voditeljka izgleda u prirodnom izdanju! (FOTO)

Podeli vest

Draganu Katić dugi niz godina gledamo na malim ekranima, a voditeljka je uvek bila sređena od glave do pete, te smo retko imali prilike da je vidimo kako izgleda bez šminke. Dragana je sada pozirala u prirodnom izdanju i svima pokazala kako zapravo izgleda

Voditeljka je otišla na odmor u Bodrum odakle je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima nije imala ni trukne šminke.

 

 

- "Prelepa, kao lutka", Dama", Zanosna dama" - samo su neki od komentara ispod fotografije Dragane Katić.

Nedavno je vest da Dragana prelazi na drugu televiziju odjeknula kao bomba, a voditeljka se nakon toga odmah oglasila i demantovala te navode:

- Pojavila se vest da napuštam Grand Produkciju i emisiju Nikad nije kasno, što nije tačno s obzirom da sam srećna u istoj i da volim ljude koje radim - napisala je nedavno Dragana na Instagramu.

Katićeva je započela karijeru 1986. godine na TV RTB. Pored jutarnjeg programa, vodila je i emisije „Leto na Adi“, „Nedeljno popodne“, kao i dodele nagrada i festivale „Oskar popularnosti“ i MESAM. Najveći uspeh ostvaruje kao voditeljka emisije „Grand šou“, a član Grand produkcije je od njenog osnivanja 3. decembra 1998. godine. Poslednjih godina gledali smo je kao voditeljku veteranskog muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“. Oprobala se i kao glumica kada je 2005. godine u seriji „Ljubav, navika, panika“ igrala Lili.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija