• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

30.07.2022

14:34

PAPARACO FOTKE! Evo šta rade Bojan Vasković i Peđa Blizanac u pauzi između nastupa!

G.S.

Estrada

PAPARACO FOTKE! Evo šta rade Bojan Vasković i Peđa Blizanac u pauzi između nastupa!

Podeli vest

Bojan Vasković i Peđa Blizanac uhvaćeni su u jednom budvanskom kafiću gde su vreme između obaveza prekratili zajedničkom kafom.

Bojan Vasković, pevač Leksington benda, imao je nastup juče u Budvi. Budući tata se raduje što će još jednom postati roditelj, a kaže da je veoma ponosan na uspeh supruge za koju kaže da je jako vredna i da bi voleo da snimi neku pesmu.

Foto: G.S.

Bojan Vasković i Peđa Jovanović Blizanac

Dok željno iščekuje rođenje trećeg deteta, Bojan radi punom parom. Crnogorsko primorje je u letnjoj sezoni skoro nezaobilazna radna destinacija celoj srpskoj muzičkoj sceni, pa ne čudi što je tamo sreo kolegu Peđu Jovanovića Blizanca.

Foto: G.S.

Bojan Vasković i Peđa Jovanović Blizanac

Paparaco je uhvatio pevače kako ispijaju popodnevnu kafu, a prema njihovom izrazu lica čini se da su razgovarali o nečemu ozbiljnom. 

Foto: G.S.

Njihov razgovor prekinuo je Bojanov fan koji je iskoristio priliku da pita Vaskovića da mu da autogram, što je pevač naravno prihvatio.

Foto: G.S.

Ovaj gest je Bojanu konačno stavio osmeh na lice, a ne sumnjamo da je bar isto toliko nasmejan bio i pevačev obožavalac.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija