• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

30.07.2022

20:39

JOVANA JEREMIĆ OTVORILA DUŠU! SUMNJA DA JE MAJA SMESTILA TAMARI ĐURIĆ! Danima je u žiži javnosti, a sada je iznela istinu o svim skandalima!

Youtube printscreeen/Marko Djoković

Estrada

JOVANA JEREMIĆ OTVORILA DUŠU! SUMNJA DA JE MAJA SMESTILA TAMARI ĐURIĆ! Danima je u žiži javnosti, a sada je iznela istinu o svim skandalima!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić odgovorila je na sva pitanja koja zanimaju javnost nakon sukoba sa starletom Majom Marinković, pretećih poruka koje je dobila od nepoznatog čoveka i odlaska u policiju

Ove nedelje u centru svih natpisa našla se voditeljka Jovana Jeremić zbog niza pretećih poruka zbog čega je ona hitno napustila letovalište u kom je boravila i sa ćerkom Leom se vratila u Beograd.

Foto: Foto: Marko Đoković

Jovana Jeremić

Ona je podnela krivičnu prijavu, a ni danas ne može da dođe sebi zbog svega što joj je za sada nepoznato lice pisalo.

Šta su ti rekli u policiji u vezi sa porukama koje si dobila?

Da budem oprezna, ali da ne paničim i da pustim da organi rade svoj deo posla. Verujem da će se otkrije ko je počinioc, a volela bih osim njegovog imane i prezimena, da se sazna i ko ga je poslao. Da se razobliči pozadina ove priče, a to je obračun starleta sa mnom. Jer sam ja jedina koja je njima stala na put. Pričamo o starletama iz kriminogenog miljea koje misle da u Srbiji, pravnoj državi mogu da mafijaju i da uvode red. Ne mogu. Srbija je davno prestala da bude društvo kriminilaca i starleta iz tog miljea. Ukoliko su normalne starlete, to je u redu i ima ih u svakom društvu. Ali starlete koje su zapravo mafijaši, neće moći da funkcionišu. Ispitaće se u celoj ovoj priči učešće Tamare Đurić. Postoji verovatnoća da je Maja Marinković namestila Tamari Đurić. Jer se u prvoj poruci onaj koji preti poziva na to da mu je broj dala Tamara i da je ona davno htela da napravi pakao od mog života, ali da ju je on smirivao. Nije isključeno da je Maja Marinković namestila Tamaru Đurić.

Foto: Printscreen

Maja Marinković i Tamara Đurić

Da li ti se Tamara Đurić javila nakon svega?

Jeste se javila i rekla je da ona nema veze sa tim. Sigurna sam da je Maja umešana u to, sigurna sam! Čak i da se ne dokaže, sigurna sam. Zato što je to uradio lik koji je patološki zaljubljen u nju i kom je ona tražila uslugu mafijašku. A taj lik se nije poneo kao muškarac, nego je rešavao ženska posla. Ako smo došli do toga da mafija rešava kur*inska posla, onda to više nije mafija nego banana mafija.

Da li si pre ovoga dobijala pretnje?

Nikad mi niko nije pretio! Posebno ti iz kriminalnog miljea me jako vole i poštuju. Nikad, nika! Ovo može da uradi samo jedan bednik, da preti samohranoj majci u stranoj zemlji, u Crnoj Gori, u pola 2 ujutru.

Da li si se ti osećala ugroženo tamo?

Malo je reći... Ja sam i sad potresena, samo što se to ne vidi. Ja sam i u programu plakala. Pola programa sam vodila i plakala. Ja sam i dalje vrlo potresena. Jer zaista ne želim da budem novinar koji ima policijsku zaštitu.

Foto: Printscreen

Jovana Jeremić

Da li ćeš nastaviti da se baviš svojim poslom na način kao i do sad?

Nikakve promene neće biti. Ja ću nastaviti i dalje slobodno da govorim ono što mislim.

Ukoliko ti se Maja javi, da li si spremna da je ugostiš u svojoj emisiji i da pred kamerama rešite to što imate?

Ne možemo ja i Maja nikad da rešimo to što imamo jer ja sam protivnik svega onoga što radi Maja. Za mene je Maja oličenje nemorala. Ne zato što je ona starleta, ja starlete jako cenim i poštujem. Uvek spominjem Staniju i Soraju! Poštujem ih zato što imaju nivo komunikacije i nikad ne ulaze u ovakve stvari. Znaju koga napadaju, a koga ne smeju. Ja sa Majom nikad neću sesti, nikad je neću ugostiti u emisiji, to mi je ispod časti! Ona je nemoralna osoba. Nemam ja problem sa starletama, ja sam sa njima sarađivala u rijalitiju, nego imam problem sa nemoralnošću. Maja je žena koja je svojoj najboljoj drugarici otela muža. Ona je za mene šljam. Ja to mislim o njoj i to je tako! Ona nikada ne može da dođe u priliku da sretne Jovanu Jeremić, osim ako se ne sretnemo u nekom kafiću... Na k*rvinski način ne može sa mnom, jer ja nisam k*rva, kao pojedine - zaključuje Jovana u rubrici "Jeremićeva to voli vruće".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija