• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.08.2022

14:53

SVE JE POČELO OVAKO! Aca Ilić otkrio kako je osvojio Biljanu Jevtić: Od tada smo zajedno i bićemo do kraja života!

printscreen

Estrada

SVE JE POČELO OVAKO! Aca Ilić otkrio kako je osvojio Biljanu Jevtić: Od tada smo zajedno i bićemo do kraja života!

Podeli vest

Bračni par Aca Ilić i Biljana Jevtić važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Porodičnu idilu ne dele često sa javnosti, ali pevač je sada odlučio da ispriča kako su započeli ljubavnu vezu

Supružnici Aca Ilić i Biljana Jevtić već 36 godina su u srećnom braku i ljubavi, a važe za jedan su od najskladnijih parova na estradi koji nikad skandalima nije punio novinske stupce. 

Foto: Printscreen You Tube

Biljana Jevtić i Aca Ilić

Ovaj bračni par privatni život retko komentariše u javnosti, a jednom prilikom pevač je otkrio manje poznate detalje sa početka njihove veze i ispričao šta je pomislio kada je prvi put video Bilju. 

- Pomislio sam: "Kako lepa devojka! Ko li je ona?" Upoznali smo se u Kragujevcu 1983. godine, ali su nam se putevi ukrstili tek 1986. kada smo radili jednu zajedničku turneju. I od januara 1986. do sada smo zajedno i ostaćemo do kraja života. Iz te ljubavi rodio se Ivan, naše najveće blago. Mi živimo lepo, možda naš život nije zanimljiv novinarima, ali nama i te kako jeste - rekao je pevač i otkrio kako je reagovao na to što je kraj sebe imao lepoticu za kojom je tada ludela cela Jugoslavija.

Foto: Printscreen You Tube

Biljana Jevtić i Aca Ilić

- Ruku na srce i ja sam bio mlad, bio sam i lep, jer kao što kažu svaka mladost je sama po sebi lepa. Bio sam iz dobre kuće, dobar dečko i prava prilika što kažu ljudi. Svi su govorili da je Bilja bila lepa, a jednom prilikom je naš prijatelj rekao da sam i ja bio lep, konačno da neko kaže pravu istinu - našalio se svojevremeno Aca i otkrio tajnu uspešnog braka koji traje decenijama i uporedio ga sa današnjim brakovima. 

Foto: Public

Biljana Jevtić i Aca Ilić

- Nama se tako namestilo u životu, imali smo i sreće. Ko zna šta bi bilo da smo mi bili mladi u vreme ovih telefona, ovih mreža, ko zna kako bi se sve to odvijalo. Teško je to, ali neko to voli i lepo se nosi sa time i daje materijala da bude što više u novinama. Ja kažem svaka im čast kada to mogu. Mi smo drugačijeg kova, teško bih ja sve to preživeo. Sreća naša što nismo mladi u ovom sada vremenu, jer ko zna u kom bi pravcu sve to otišlo - ispričao je pevač svojevremno za "Grand". 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17