• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

08.08.2022

11:45

OVAKO IZGLEDA UNAKAŽENA PEVAČICA "GRANDA"! Marina za Informer: Lekari kažu da ću mesecima imati vrtoglavice!

printscreen

Estrada

OVAKO IZGLEDA UNAKAŽENA PEVAČICA "GRANDA"! Marina za Informer: Lekari kažu da ću mesecima imati vrtoglavice!

Podeli vest

Marina Radosavljević, pevačica iz Vrnjačke Banje pretučena je u ranim jutarnjim časovima 5. avgusta kada ju je, iz njoj nepoznatih razloga, napao bivši emotivni partner I. T., a kao posledicu strašnih batina ona ima potres mozga i povredu grudnog koša

Marinu je I.T. tukao na festivalu lav fest na koji je došla sa drugaricom, a kako ona tvrdi, svedoci brutalnog batinanja su bili i njegovi prijatelji. marina za Informer otkriva kavo joj je stanje posle pet dana provedenih u bolnici:

Foto: Instagram/prntsc

Marina Radosavljević, brutalno pretučena pevačica

- Malo mi je bolje, svesnija sam i razgovetnije govorim, ali i dalje imam vrtoglavice. Trebalo bi sutra da budem otpuštena iz bolnice. na svu sreću nemam prelome, imam bolove u grdunom košu i najveći problem su vrtoglavice za koje lekari kažu da ću ih imati mesecima jer sam imala potres mozga- govori potrešena Marina koja je slučaj prijvila polciji i nema dodatnih informacija:

- Ne znam ništa o njemu, a i moji bližnji kriju od mene informacije kako bi me poštedeli stresova. Ono što sam načula je da je viđen posle dva dana ponovo na Lav festu u Vrnjačkoj Banji, e sada neki kažu da je bio, neki ne. A videli su njegovu suprugu te večeri na Lav festu, to je sigurno- izjavila je Radosavljevićeva koja se ne seća precizno kako se sve dogdoilo, jer kaže da je odmah nakon zadobijenog prvog udarca od I. T. pala u nesvest:

Foto: Privatna arhiva

Marina Radosavljević nakon brutalnog prebijanja

- To je bio prvi dan Lav festa u Vrnjačkoj Banji. Drugarica me je nagovorila da dođem, iako mi se, pravo da vam kažem uopšte nije izlazilo. Bile smo u VIP loži kada je, kako su mi rekli, doleteo I. T. i počeo da me pesniči. Oko njega su bili i njegovi prijatelji i niko ništa nije preduzeo povodom toga. Pala sam na pod od prvog udarca, a potom i u nesvest, ali on je nastavio da me udara. Dakle, to su videli njegovi prijatelji, ali verujem da je sve zabeleženo na kamerama. Takođe, dron je obletao sve vreme, pa je verovatno i da je preko njega sve snimljeno- kaže pevačica koja tvrdi da je sa oženjenim Ivanom bila u vezi koja je trajala godinu dana i koja je okončana prošle godine u decembru kada počinje pakao za nju:

- Ja sa njim nemam nikakav kontakt od decembra prošle godine, pre onog incidenta koji mi se dogodio u februarau kada su me pretukla dva nepoznata muškarca. Blokirala sam ga, tako da nismo mesecima ni u kakvom kontaktu, ne znam iz kog razloga je uradio ivo što je uradio. Do sada nisam imala nijedan problem s njim, a sada je verovatno bio drogiran- izjavila je AMrina koju su nepoznati napadači pretukli u februaru kad aje završila u bolnici:

Foto: Facebook printscreen

Unakazio je bivši... Marina

- Večeras mi se dogodila jako strasna stvar oko 19.30 časova, strašna za svaki nežniji pol prvenstveno, a onda za ženu koja se bavi javnim životom, muzikom najpoštenije. U neverici sam, ali sam dobro i stabilno psihički toliko da pokusaj zastrašivanja, prebijanja i eventualnog ubistva mogu podvesti pod kukavičluk i loš sistem funkcionisanja današnjice i sve puno dalje od srca i Boga. Jesmo li mi u Teksasu ili Vrnjačkoj Banji, Srbiji?! Osećam se isključivo razočarano i nezaštićeno. A evo i zašto... Naime, večeras nakon što sam se parkirala ispred lokala u kom je trebalo da imam nastup, izašla sam iz auta, dva krupnija muškarca bez bilo kakve verbalne konverzacije su me napala, maskirana, jedan od njih nespretno prskao je suzavac, drugi oborio i obojica tukli pendrekom bez bilo kojih meni znanih motiva. Dakle, ko god da je i šta god se ovime trebalo postići treba ga biti veliko sramota, po bilo kojim osnovama i istim motivima. Uzdam se u sistem i ispravnost nadležnih organa Vrnjačke Banje i šire, svih kamera. Ovakve nemile stvari se dešavaju ženi, nečijoj ćerki,sestri... pa tek onda pevačici! Danas meni sutra ko zna kojoj! I da, još jednom želim reći, majmuni jendi, sram vas bilo i kako možete? Istim tim momcima, sada već možda i nalogodavcima kao što sam im izgovarala sa česticama spreja u ustima dok sam bespomoćno ležala na podu i gledala kako nošalantno blago trećim korakom preskaču korito Vrnjačke reke i odlaze- napisala je tada Marina.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

emotivni partner To je nov naziv za švalera.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17