• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

17.08.2022

21:45

ALEKSANDRA PROŠLA KROZ PAKAO! Prijin prijatelj otkrio kako su je kao malu zadirkivali - otkriveni detalji koje niko nije znao!

Estrada

ALEKSANDRA PROŠLA KROZ PAKAO! Prijin prijatelj otkrio kako su je kao malu zadirkivali - otkriveni detalji koje niko nije znao!

Podeli vest

Aleksandra Prijović rođena je u Somboru, a odrasla je u Belom Manastiru u Hrvatskoj, gde je bila sve do takmičenja u "Zvezdama Granda"

Kurir je posetio Aleksandrin nekadašnji dom, u kom sada živi njena majka Borka Mihajlović sa svojim partnerom Fahrudinom Buljubašićem. On je otvorio vrata njihovog doma, ali nije želeo da govori jer ne želi da se javno eksponira. Međutim, Prijinini prijatelji iz detinjstva su ispričali da su veoma ponosni što je postala toliko popularna i što je uspela, uprkos vršnjačkom nasilju koje je kao devojčica pretrpela, o čemu je i sama pričala.

- Aleksandra je starija od mene godinu dana, ali smo se družili kao klinci. Poslednji put smo se videli pre malo više od godinu dana, kada sam bio ovde na odmoru. Aleksandra je super devojka, oduvek je bila vedra i nasmejana ma šta god da se dešavalo oko nje i to je ono što su joj mnogi zamerali, dok su joj se drugi divili zbog te osobine. Veoma sam ponosan što je ona, koja je odrasla ovde s nama, postala toliko popularna - ispričao je sagovornik, koji se nadovezao na vršnjačko nasilje koje je Prijovićka trpela u detinjstvu.

Foto: Dejan Živančević

Pevačica Aleksandra Prijović

- "E videćete, svi vi ćete biti u redu i otimati se za kartu da uđete na moj koncert." Zbog toga mi je možda i najdraže što je jedna od najpoznatijih pevačica i što će već sledeće godine imati koncert - zaključio je on, aludirajući na veliki koncert u Beogradskoj areni za koji se pevačica uveliko priprema.

Ekipa "Kurira" obišla je Drugu srednjoj školi "Beli Manastir", u kojoj je Prijovićka upisala hotelijarsko-turistički smer, ali ga nikada nije završila. Javnosti je poznato da mlada zvezda ima samo završenu osnovnu školu, dok je u srednjoj završila svega tri razreda.

- Upisala sam Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kad ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno ja školu. Kajem se i svakako želim da nastavim školu - rekla je jednom prilikom Aleksandra za "Hit informer".

BONUS VIDEO:

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija