• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2022

09:27

BAZEN, DEČIJE IGRALIŠTE I PLAC VELIČINE FUDBALSKOG TERENA! Zavirite u vikendicu Lune i Marka, sve će prštati od luksuza! (VIDEO, FOTO)

Zoran Sinko

Estrada

BAZEN, DEČIJE IGRALIŠTE I PLAC VELIČINE FUDBALSKOG TERENA! Zavirite u vikendicu Lune i Marka, sve će prštati od luksuza! (VIDEO, FOTO)

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković odlučili su da kupe plac na selu, kako bi sa svojom porodicom mogli da uživaju u miru i tišini kada im dosadi gradska vtva, a s obzirom kako će sve izgledati, napraviće pravi raj na zemlji

Miljković je odlučio da i Gagiju Đoganiju pokaže imanje koje su pazarili u banatskom selu Mramorak, a na svom Jutjub kanalu objavio je snimak iz vikendice koja će uskoro pršati od luksuza.

- Imaćemo dečiju sobu veliku, dve spavaće malo dalje od ulice, ima dosta da se radi - započeo je Marko, pa nastavio:

Foto: Printscreen You Tube

Vikendica Lune i Marka

- Velik je plac, planiramo i da napravimo bazen. Plac ima 17 ari, veliko kao fudbalski teren - otkrio je Miljković.

Foto: Printscreen You Tube

Plac Lune i Marka na selu

- Imaćemo i veliko kupatilo, a dnevni boravak će biti bruka, imaće tu i kuhinju. Dnevni je veličina jednog stana. Plan je i da u njoj napravimo kamin. U dvorištu ću napraviti kapiju koja se otvara klikom na dugme - rekao je Marko Miljković.

Foto: Printscreen You Tube

Vikendica Lune i Marka

Marko otkrio da planira da deo ispred kuće iskoristi i napravi dečije igralište.

- Tu ću staviti tramboline, tobogane... A imamo i bunar, voda može da se pije - rekao je Miljković, a kako sve izgleda pogledajte u videu ispod ovog teksta.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija