• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

26.08.2022

11:18

NEĆETE VEROVATI ŠTA SU PRIJOVIĆKINE KOMŠIJE OTKRILE! Evo kako se pevačica ponaša kada je ne snimaju kamere!

printscreen/Insider Aleksandar Jovanovic

Estrada

NEĆETE VEROVATI ŠTA SU PRIJOVIĆKINE KOMŠIJE OTKRILE! Evo kako se pevačica ponaša kada je ne snimaju kamere!

Podeli vest

Aleksandra Prijović važi za jednu od najpopularnijh "Zvezda Granda", a sada su njene komšije sa Bežanijske kose otkrile kako se mlada zvezda ponaša kada je ne snimaju kamere

U Aleksandrinom komšiluku imaju samo reči hvale za mladu pevačicu. Kako kažu često je vide u kežual izdanju kako sa sinom obilazi igralište u kraju.

- Aleksandra je lepa i bez šminke. Često se sretnemo na igralištu. Deca nam se igraju zajedno. Baš je fina i opuštena. Vidi se da nije iskvarena. Pričamo kao dve mame. Nema jaza između nas, a li je ona javna ličnost, a ja žena koja se bavi običnim poslom. Ispričamo se kada nam deca imaju neki problem, da li u vezi zdravlja ili to kakvi su bili u obdaništu - kaže jedna mama koja je bila u blizini Aleksandrine i Filipove kuće.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Jedna starija gospođa o Aleksandri je imala samo reči hvale.

- To dete je fino i kulturno. Uvek se javi. A ne što lepo peva, nego ima i veliko srce. Mom unuku je poklonila brdo stvari od njenog Aleksandra. Baš je dobra. To sve roba koja je čista, mirišljava, nova. Znate koliko nam to znači. Samo neka joj bog da zdravlja i sreće - otkrila je ona.

U lokalnoj prodavnici svi imaju lepo mišljenje o poznatoj komšinici.

- Aleksandru retko viđamo, uglavnom Filipa. Dolazi da uzme osnovne stvari i uvek ostavi bakšiš. Često ih vidimo po kraju. Ako je Aleksandra zauzeta, Filip čuva malog. A ako on ne može, onda njegova majka Zorica ili svekvrva Borka. Baš odavno nismo videli tako složnu porodicu - kažu iz prodavnice.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pevačica Aleksandra Prijović

Jedan stariji gospodin je rekao da je zamolio da mu Aleksandra otpeva pesmu, što je ona bez razmišljanja prihvatila.

- Kakav glas to dete ima. Kao slavuj je. Zamolih je pre dve godine da mi otpeva jednu izvornu pesmu i razgalila me je. Može slobodno da parira Breni i Ceci po glasu. Ta porodica treba da bude primer mladima. Ne svađaju se, mladi, vredni... Filip dosta radi, kaže mi unuka da imaju i restorane, pomaže Bobi oko privatnog biznisa, svaka in čast. Mogli su da budu lenji jer su im Brena i Boba sve stvorili, ali oni oni rade punom parom - kaže ovaj dekica.

Podsetimo, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović i pre nego što su se venčali kupili su luksuznu kuću na Bežaniskoj kosi i za to su podigli kredit od 500.000 evra.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17