• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2022

20:19

ALIBABIĆ NAPRAVIO GALA SVADBU! Na veselje došli OVI SLAVNI SPORTISTI

Lazar Kovačević

Estrada

ALIBABIĆ NAPRAVIO GALA SVADBU! Na veselje došli OVI SLAVNI SPORTISTI

Podeli vest

U poznatom crnogorskom letovalištu Kotor, na Bajevoj kuli, danas su mnoga poznata lica slavila ljubav.

Nakon što su se prošle godine zakleli na večnu ljubav, poznati pevač Danijel Alibabić i njegova izabeanica Biba Alibabić, danas su uz mnogobrojne zvanice obeležili prvu godišnjicu braka. Kako je prošle godine situacija bila nešto drugačija, usled Kovid mera, poznati par rešio je da danas uz najbliže goste i prijatelje proslave prvu godinu ljubavi i ujedno obeleže početak zajedničkog života. 

Foto: Lazar Kovačević

- Teška godina je iza svih nas. Što se tiče mog privatnog života, rekao bih da je prošla godina bila itekako lepa. Moja supruga i ja smo izgovorili sudbonosno da, a ono na šta sam najponosniji sam na to što sam postao otac. Drago mi je što su se stvorili uslovi da baš u Kotoru, sa prijateljima i porodicom slavimo ljubav. - istakao je pevač. 

Foto: Lazar Kovačević

Podsećanja radi, Biba i Danijel su svoju vezu obnovili 2020. godine, nakon nekoliko godina pauze, ali kako i sami ističu ljubav je pobedila sve. 

- Naša ljubav je sudbina. (smeh) Kažu da moraš na privatnom planu da budeš ispunjen i srećan da bi mogao i da dopineses. Moram priznati da su me te sve novine zaista pokrenule. Ljubav je pokretač svega. Zaista sam srećan čovek. - dodao je Alibabić. 

Foto: Lazar Kovačević

Pevač je istakao da već početkom septembra kreće sa finalnim pripremama za novi studijski album, za koji je angažovao poznate autore iz Bosne, Crne Gore i Srbije. 

- Moj tim često se šali da je ovo medjunarodni projekat, jer smo tokom potrage za novim pesmama putovali od Beograda, do Sarajeva pa na kraju i do Crne Gore. Vrlo sam uzbudjen i jedva cekam da predstavim to što sam marljivo spremao.  Uskoro svakako više informacija. - zaključio je Danijel. 

Foto: Lazar Kovačević

Na glamuroznoj proslavi na Bajevoj kuli pojavili su se brojni poznati ljudi, prijatelji dve porodice: Jovana Pajić i Sale Tropico, Vlade Divac sa suprugom, Melina Dzinović, fudbaler Stevan Jovetić sa suprugom, pevači Milena Ćeranić i Ćemo, kao i sam vrh političke scene Crne Gore. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija