• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

31.08.2022

07:00

ZA SEVERINOM BILA RASPISANA POTERNICA! Pevačica juče uhapšena na aerodromu u Zagrebu, otkrivamo detalje porodične drame!

Printscreen

Estrada

ZA SEVERINOM BILA RASPISANA POTERNICA! Pevačica juče uhapšena na aerodromu u Zagrebu, otkrivamo detalje porodične drame!

Podeli vest

Severina Vučković uhapšena je juče na aerodromu u Zagrebu! Pevačicina sestra Marijana Vučković Popović prijavila je pre nedelju dana policiji da ju je Seve pretukla u stanu njihove majke Ane u Splitu

Pop zvezda je posle incidenta napustila grad i otišla na odmor u Italiju, pa je za njom raspisana poternica, po kojoj je i uhapšena čim je sletela u Zagreb.

- Severina i Marijana su se žestoko posvađale usred noći, pre oko nedelju dana. Njih dve su se tukle, grebale i šamarale po celom stanu! Bio je opšti haos, cela zgrada se tresla od urlika. Kad je Seve istrčala iz zgrade, Marijana je otišla u bolnicu, gde su joj konstatovane lakše telesne povrede, između ostalih, i posekotine. Zatim je otišla u policiju i ispričala da ju je Severina krvnički tukla, pa je za pevačicom raspisana poternica. Detalji incidenta još nisu sasvim jasni - priča izvor za Informer.

Foto: printscreen You Tube 150 minuta

Severina uhapšena na aerodromu

Kako saznajemo, pevačica je privedena juče u sedište Kriminalističke policije u Zagrebu, gde je ispričala svoju verziju priče!

- Rekla je policiji da ju je sestra Marijana lažno prijavila! Ispričala je da je u bila u stanu u Splitu, u kom živi njena majka sa strinom, a da se njena sestra iznenada pojavila. Prema njenim rečima, Marijana ju je napala i počela da je udara, ali je Seve pobegla. Tada je Marijana počela da se baca po stepeništu kako bi samu sebe povredila, a potom da lupa na vrata komšijama i zapomaže - priča naš sagovornik.

Severinin advokat Mati Matić kaže za Informer da je pevačica ta koja ima povrede po licu i telu!

Foto: instagram/severina

Severina Kojić

- Dala je izjavu policiji i puštena je kući. Ne znam šta se tačno desilo, ali mislim da su se Marijana i ona čupale za kosu. Severina ima povrede, tako da će tužiti sestru. Sud će dokazati ko je na koga fizički nasrnuo - priča advokat.

Ovo nije prvi sukob Severine i njene sestre, koja živi u Beogradu. Marijana je u aprilu ove godine prijavila pevačicu Centru za socijalni rad, optuživši je da zlostavlja njihovu bolesnu majku i da joj brani da je posećuje.

Severinina mama: Marijana je kriva!

Pevačicina majka Ana tvrdi da je Marijana kriva za incident:

- Marijana je došla iznenada u stan i sama se bacakala. Nije joj prvi put da prijavljuje sestru!

Milan Popović: Uzeću joj dete!

Bivši Severinin muž Milan Popović odmah se oglasio i poručio da njegov i pevačicin sin Aleksandar treba da živi s njim!

- Ovakvo Severinino ponašanje je razlog zbog kog se se borim da naše dete živi sa mnom i mojom porodicom. Potrebno mu je mirno, stabilno i sigurno okruženje - rekao je biznismen.

 

BONUS VIDEO:
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

Aman za aman, dosta više i Severine i njenih afera. Kako možete da uopšte pišete o njoj kada mrzi Srbe ????? Ona propada lošoj sorti ljudi. Tačka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Da li je reč samo o demenciji?! Bajden traži dozvolu da govori, iako je on navodno predsednik! Pametnom sve jasno!
Zašto ovo Amerika dozvoljava

Da li je reč samo o demenciji?! Bajden traži dozvolu da govori, iako je on navodno predsednik! Pametnom sve jasno!

Kojim putem da hodam, gde se nalazimo, koja je ovo godina?! Ili, ko sedi pored mene u ovom intervjuu, gde je Džil da mi pomogne sa ovim, jeli neko ovde? (govori u svoju slušalicu dok čeka da mu vođe daju jednostavna uputstva)... Ovo su pitanja koja Bajden postavlja kad god daje intervjue ili završi čitanje sa telepromptera na govornici.

28.03.2024

17:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija