• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

01.09.2022

11:22

SLAVLJE U DOMU LEPE BRENE! Pevačica radosne vesti podelila na društvenim mrežama

Privatna arhiva

Estrada

SLAVLJE U DOMU LEPE BRENE! Pevačica radosne vesti podelila na društvenim mrežama

Podeli vest

U porodici folk zvezde Lepe Brene uvek ima razloga za slavlje, a danas se lepim povodom oglasila na društvenim mrežama i uputila emotivnu poruku sestri Faketi kojoj je danas rođendan

Brena je objavila fotografiju sa sestrom i uz emotivnu poruku joj čestitala rođendan.

Foto: printscreen

- Srećan rođendan moja lepa sestro - napisala je pevačica koja je podelila nekoliko zajedničkih fotografija sa Farom.

Brena je oduvek isticala da je mnogo vezana za brata i sestru, a s obziroma na to da je godinama imala dosta obaveza nije imala onoliko vremena koliko želi da provodi sa njima. 

Foto: Foto: Prntscreen Grand

Međutim danas svaki trenutak koristi kako bi uživala sa najmilijima, a nedavno se prisetila svog detinjstva:

- Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović . Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća - ispričala je Brena.

Nedavno je pevačicin rođeni brat oženio sina, a tim povodom organizovana je gala proslava.

Ovaj događaj okupio je celu porodicu posle mnogo godina, s obzirom da Brena i Faruk žive u Beogradu, dok je njihova sestra Fara dom pronašla u inostranstvu

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17