• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

05.09.2022

17:04

OTAC MARIJE ŠERIFOVIĆ VARAO VERICU SA NJOM, IMAJU I VANBRAČNO DETE, A SADA SE OGLASILA I MARIJA! Pevačica iznela detalje odnosa sa ocem i polubratom!

Estrada

OTAC MARIJE ŠERIFOVIĆ VARAO VERICU SA NJOM, IMAJU I VANBRAČNO DETE, A SADA SE OGLASILA I MARIJA! Pevačica iznela detalje odnosa sa ocem i polubratom!

Podeli vest

Roditelji pevačice Marije Šerifović Šerifović imali su neskladan brak koji je okončan nakon brojnih nesuglasica. Marija ima i polubratra iz vanbračne veze njenog oca i ljubavnice, a pevačica je otkrila u kakvim je sada odnosima sa njima

Pevačica narodne muzike Verica Šerifović 1982. godine udala se za bubnjara Rajka Šerifovića, sa kojim je nakon dve godine dobila ćerku Mariju. Nakon brojnih nesuglasica, 2003. godine došlo je do razvoda, a kako je Verica bivšeg muža izbacila iz kuće, svi u Kragujevcu su prepričavali.

Foto: Informer DN

Marija i Verica Šerifović

Otac Marije Šerifović tada je loše pričao o svojoj bivšoj porodici, međutim, Rajko je sada narušenog zdravstvenog stanja i amputiran mu je prst na nozi, morao je da bude smešten u dom, a odnose sa ćerkom koja je na sebe preuzela sve troškove, izgladio je.

Brigu o ocu vodi i Rajkov sin, pevač Danijel Pavlović kojeg je muzičar dobio u vanbračnoj zajednici sa izvesnom frizerkom Lidijom Pavlović, a koji je postao poznat javnosti kao učesnik jednog rijaliti programa, kao i takmičenja "Operacija trijumf".

Dugo se spekulisalo kako Marija i Danijel nisu u dobrim odnosima te kako su se između njih javile izvesne turbulencije, međutim sve nesuglasice su prevazišli, te se danas odlično slažu, a pevač je u više navrata isticao kako mu je Marija velika podrška.

Mnogima omiljena pevačica jednom prilikom je izjavila da roditelje ne možemo da biramo, ali da svoje ne bi menjala jer su je učinili onakvom kakva danas jeste.

- Rekla bih da su njihove uloge podjednake. Roditelje ne možemo da biramo. Da li bi ih menjala? Vrlo verovatno da ne bih, jer da sam bilo koga promenila u tom spoju bila bih verovatno neka obična i dosadna osoba, a ja to ne mogu da zamislim. Jer bilo šta što je dosadno i obično niko to ne pamti. Ključna je uloga to što sam imala ovakve roditelje. Njihova želja je bila da od 18 godine počnem da se bavim ovim poslom, pa je tu negde i bila glavna odskočna daska i njihova najviša podrška - istakla je pevačica u emisiji "Sceniranje" i istakla da joj njihov razvod nije teško pao:

Foto: Instagram

Marija i Verica Šerifović

- Nije taj momenat uticao na mene ili me zanimao, jer sam se ja te godine preselila u Beograd. Ja sam krenula svojim životom i rekla im da rade šta hoće. Trebalo je to da urade još davnih dana, a ne da gledamo razne cirkuse. To je moj jedini javni apel na sve ljude koji imaju decu. Bolje da im priušte zdrave i nasmejane roditelje nego paklena detinjstva gde deca zbog svojih roditelja moraju da preživljavaju šta god. To je moj stav, ne mora da znači da je ispravan, ali je moj - rekla je Marija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija