• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

05.09.2022

20:51

PETAR MITIĆ PRESREĆAN ŠTO JE DOBIO BIZANCE! Imena dobili u policijskoj stanici, a evo ko ih je dao!

Miloš Rafailović

Estrada

PETAR MITIĆ PRESREĆAN ŠTO JE DOBIO BIZANCE! Imena dobili u policijskoj stanici, a evo ko ih je dao!

Podeli vest

Pevač Petar Mitić proslavlja rođenje blizanaca. On ne krije sreću, a za Informer je otkrio detalje oko davanja imena sinovima, kao i trenutka kada je čuo lepe vesti

Petar Mitić proslavlja rođenje sinova. Pevač ne može da dodđe sebi od sreće, a za Informer je otkrio ko su zvanice njegovog veselja.

Foto: Miloš Rafailović

Petar Mitić

- Dočekujemo familiju koja je iz Vrtanja, Makedonije, Crne Gore... Polovina je stigla, a druga polovina stiže. Ovo je dokaz da smo još uvek mladi i u snazi, ali nisam bitan ja nego ona, ponosna mama. Svaka joj čast, jako sam ponosan na nju - priznao je Petar, pa otkrio ko je prvi iscepao majicu:

- Lepe vesti sam čuo tik pre svirke. Ja sam mudro ćutao, međutim, pročulo se, tako da su mi kolege muzičari prvi iscepali košulju. I to belu košulju, ispeglanu, spremnu za nastup. Rekao sam im: "Nemojte, molim vas, ne ide, hajde da budemo profesionalci!" Međutim, to su naši običaji, ne znam kako je ova majica još uvek čitava! 

Foto: Miloš Rafailović

Petar Mitić

Pevač je otkrio kako je najstariji sin reagovao kada je saznao da je dobio braću:

- On je mnogo dobro dete. Euforičan je, srećan, nema nikakve ljubomore iako je to normalno. Mi se trudimo da oseti da su nama svi isti, što i jeste tako.

Petar je ispričao kako su novorođeni sinovi dobili ime:

- Palo mi je na pamet da se svi zovu na "V". Najstariji sin se zove Vujadin i kada smo bili u policiji da registrujemo auto žena nas je pitala koja dva poslednja broja na tablicama želimo, a on je kao iz topa rekao: "VV! Kao moja dva brata, Vojin i Vuk" i mi smo ga poslušali.

Ostatak intervjua možete pogledati u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija