• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.09.2022

20:17

ČULI SMO SE PRE NJEGOVE SMRTI! Nikolina Pišek otkrila nepoznate detalje o danu smrti Vidoja Ristovića!

Informer

Estrada

ČULI SMO SE PRE NJEGOVE SMRTI! Nikolina Pišek otkrila nepoznate detalje o danu smrti Vidoja Ristovića!

Podeli vest

Nikolina Pišek, koja je pre četiri meseca postala udovica, u intervju za hrvatsko izdanje "Glorije" otkrila je nove detalje odnosa s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, te da li su bili u kontaktu na dan njegove smrti

Nikolina Pišek je najpre istakla da je ona sa svekrom uvek bila u boljim odnosima nego što je to bio njen pokojni suprug, te da je najčešće ona bila ta koja je zagovarala njihovo pomirenje.

Foto: Instagram/printscreen

Nikolina Pišek

- Uvek sam s njim imala civilizovane odnose, u svakom slučaju bolje nego njegov sin. Prisnije odnose nismo mogli ni da imamo, jer Vidoje i njegov otac nisu komunicirali i uglavnom su bili u svađi. Ono što je apsolutna istina, a što znaju Vidojeva majka i brojni prijatelji, jeste da je moj suprug izbegavao vlastitog oca, tako što bi koristio poseban ulaz u zgradu kako ga ne bi sreo. Bilo je tu raznih konflikata i trudila sam se da budem medijator, pa sam zagovarala njihovo pomirenje. To se u nekoliko navrata i dogodilo, ali oni su manje-više bili konstantno u sukobu - započela je priču Pišekova.

Voditeljka se osvrnula i na Vitorove tvrdnje da su ona i Vidoje imali loš brak.

Foto: Marko Đoković

Nikolina Pišek i Miša Grof

- Te izjave imaju istu težinu kao i cvetovi maslačka. To kaže osoba pomućenog razuma, koja nije nijednom bila kod nas u stanu, nikad nismo bili zajedno na ručku, osoba koja nikad nije kupila unuci poklon za rođendan. Vidoje i ja imali smo viziju budućnosti, putovali, veselili se, gradili kuću, planirali. Ljudi su skloni konvencionalnim rešenjima i ako neko izlazi iz tih gabarita, onda nešto s njima sigurno ne valja. Nismo svi isti, niti bi trebalo da budemo. Živeli smo na dve adrese, to nas je oboje ispunjavalo - istakla je Nikolina.

Pišekova je prvi put ispričala i da li je bila u kontaktu sa suprugom na dan njegove smrti i kakve su planove imali za budućnost.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vidoje Ristović i Nikolina Pišek

- Vidoje i ja smo se čuli redovno, tako i tokom tog dana, kad nisam primetila ništa neobično u njegovom ponašanju. Trebalo je da se vidimo već sledeći dan u Zagrebu. Imali smo planove za leto i rešavanje naših tekućih stambenih problema - završila je svoju ispovest Nikolina za hrvatsku "Gloriju".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija