• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

19.09.2022

17:19

LUKSUZNA VENČANJA ŠIJANA I RAŽNATOVIĆA! Evo po čemu su se razlikovale ove dve svadbe

printscreen

Estrada

LUKSUZNA VENČANJA ŠIJANA I RAŽNATOVIĆA! Evo po čemu su se razlikovale ove dve svadbe

Podeli vest

Sin pevačice Goce Božnovske i pokojnog Zorana Šijana juće je oženio partnerku Bojanu Rodić, sestru Bogdane Ražmatović koja je udata za Veljka Ražnatovića

Bojana je inače postala poznata kao sestra Bogdane Ražnatović, supruge Veljka Ražnatovića, a njihovu svadbu je takođe pratila čitava javnost pre tri godine.

I jedni i drugi su ispoštovali običaje koje nalaže naša tradicija, ali ipak, koliko postoje podudarnosti, toliko su se ove dve svadbe u mnogo čemu razlikovale.

Naime, kako su sestre Rodić iz Titela i Veljko i Mirko su išli u njihovo rodno mesto, kako bi ih "otkupili". I Cecu Ražnatović i Gocu Božinovsku su sačekali Rodići sa čuturom, a obe pevačice su ispred kapije ispile rakiju.

Potom su se i Veljko i Mirko latili puške, pa iz prvog puta pogodili jabuku koju su Rodići postavili za buduće zetove. Bojanini i Bogdanini roditelji su se otvorili, pa zetovima poklonili po kuću u Titelu.

Foto: Instagram/tedivelikina_cecaraznatovic

Ono što je sve interesovalo jeste za koliko su mlade kupljene, a kako navode domaći mediji, Šijan je za Bojanu dao 50.000 evra, dok je Veljko za Bogdanu dao 20.000 evra. Pored toga, Bojana je imala tri venčanice, a njihova cifra doseže preko 10.000 evra, dok je njena sestra Bogdana imala dve, od toga je jedna venčanica njene svekrve Cece, te je ona imala veću emotivnu vrednost. Inače, poznato je koliko su Ražnatovići vezani za crkvu i Hram Svetog Save, te su se upravo tamo Bogdana i Veljko zavetovali na večnu ljubav, dok su Šijan i Bojana sudbonosno ''DA'' izgovorili u crkvi Svete Petke u Surčinu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Za obe svadbe je interesantno da je dan pred veliki dan kiša padala kao iz kabla, a jutro na dan svadbe je osvanulo sunčano i vedro, što je obradovalo obe porodice.

Iako su obojica sa svatovima dolazili u Titel, kod Veljka je bilo i žena, pa je pored njegove majke Cece tu bila i sestra Anastasija, koje su mu najveća podrška, ali i druge pripadnice lepšeg pola, dok je Mirko Šijan zabranio svim ženama, osim svojoj majci da budu u svatovima.

Oko pet stotina zvanica se kod Ražnatovića veselila u luksuznom hotelu u prestonici, a do ranih jutarnjih časova su ih zabavljali brojni pevači, dok su se pripadnici čitave estrade koja se našla na veselju latili mikrofona. Šijan nije želeo da ide dalje od rodnog mesta, te je svadbeno veselje od oko 300 zvanica upriličeno u jednom restoranu u Jakovu.

Ono što su mnogi primetili takođe, jeste da su za ove tri godine Rodići renovirali kuću, te je sada umesto nisko nanizanih cigli i drveta, sve zazidano, podignuto u visinu, a običnu kapiju, je zamenila grandiozna gvozdena kapija, dok je zelena fasada sada u krem nijansi i odiše luksuzom, piše "Republika".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija