• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.09.2022

08:03

LUNA I MARKO IMAJU POVOD ZA SLAVLJE! Miljković objavio divne vesti, svi čestitaju! (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

LUNA I MARKO IMAJU POVOD ZA SLAVLJE! Miljković objavio divne vesti, svi čestitaju! (FOTO)

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković iskoristili su veliku popularnost koju su stekli učešćem u rijalitiju "Zadruga", pa su tada otvorili Jutjub kanal od kojeg danas žive, a sada su ostvarili još jedan uspeh

Miljković je na svom Instagram profilu objavio informaciju koja je odličan povod za slavlje, a to je da su zapisi na njihovom Jutjub kanalu prešli 100.000.000 pregleda.

Foto: printscreen instagram

Objava Marka Miljkovića

- 100.000.000! Neki ne znaju ni da pročitaju ovu cifru, a mi lagano za dve-tri godine. Hvala svima! - napisao je Marko, pa dodao:

Foto: printscreen instagram

Objava Marka Miljkovića

- Gledaću ovih 100 emova kao vaš poklon meni za rođendan, a mi ćemo vam se odužiti tako što ćemo u narednom periodu snimati svaki dedalj Amerike da uživate sve vreme sa nama. Hvala. Najjači ste. U budućnosti još jače! - dodao je Marko Miljković, a čestitke na društvenim mrežama stizale su sa svih strana.

- "Čestitamo, samo se širite", "Bravo", "Mnogi su pokušali sa Jutjubom, pa su odustali posle pet klipova, a vas dvoje samo grabite napred", "Jedva čekamo Ameriku" - neki su od komentara.

Foto: Marko Đoković

Luna Đogani i Marko Miljković

Luna Đogani i Marko Miljković svoj Jutjub kanal otvorili su sredinom 2020. godine, a od tada ih prati više od 140.000 redovnih pratilaca sa kojima dele detalje svoje svakodnevice.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija