• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N. Kosijer

24.09.2022

07:15

KUPILA SAM DRVA, AGREGAT I HRANU! Vesna Zmijanac spremna za tešku zimu, otvorila dušu o životu na Bukulji!

printscreen Paparaco tv pink

Estrada

KUPILA SAM DRVA, AGREGAT I HRANU! Vesna Zmijanac spremna za tešku zimu, otvorila dušu o životu na Bukulji!

Podeli vest

Pevačica Vesna Zmijanac kaže da je kupila drva, agregat i hranu i da je spremna za tešku zimu, koju mnogi najavljuju

Legenda narodne muzike priča da je ne brinu najavljene restrikcije i poskupljenja struje jer se na vreme obezbedila.

Foto: Prntscreen

Spremila sve za zimu... Vesna sa ćerkom Nikolijom

Pevačica kaže da za nju nema zime dok je u svojoj kući na Bukulji.
- Na Bukulji imam šest odžaka i šporeta na drva, tako da neću imati problem sa grejanjem. Kupila sam drva, a imam i svoju šumu. Ne idem ja po drva, imam pomoć komšija, pa ne mogu sve sama da radim! Pored toga, rešila sam da kupim i agregat i onda ću biti potpuno spremna za zimu. A ako struja opet poskupi, štedeću. Dobro je što sam već spremila zimnicu - priča Vesna i dodaje da će kod nje na Bukulji, ako bude potrebe, zimu provesti i unuke Rea (5) i Hana (1), ćerka Nikolija i zet Relja Popović:
- Svi mogu kod mene da prezime! Uostalom, oni stalno dolaze na Bukulju i najviše vole kad im kuvam. Kada sam u kuhinji, ne stižem ništa drugo da radim po kući! To je zato što ne stavim jednu šerpu na šporet, već kod mene mora da bude od svega pomalo i zato dugo traje spremanje ručka.

Foto: Prntscreen

Vesna Zmijanac uživa u svojoj kući na Bukulji
Unuku uči da kuva

Folkerka priča da uglavnom jede povrće i voće iz svoje bašte.
- Unuke ne vole meso, ali obožavaju sve ostalo što im spremim. Zato često spremam boraniju, sataraš, posne sarme i punjene paprike... I sve to povrće je iz moje bašte! Reu sada učim da kuva, zajedno spremamo neka jela. Podseća na mene, nemirna je, mali zvrk, puna je energije... Mnogo volim unuke - priča Zmijančeva i dodaje da je nedavno imala peh zbog starije unuke:
- Hana je bila kod mene, primetila sam da je nešto tiha. Pogledala sam šta radi, a ona je uzela daljinski za televizor, igrala se njime i ispritiskala sve dugmiće. Na televizoru je bio samo "sneg"! A meni je baš problem kada se desi tako nešto, jer Bukulja nije tako blizu da neko može da skokne i da mi to namesti. Počela sam da vičem na nju, a ona je crkla od smeha. Eto koliko sam stroga baka. Ma ona je baš duhovita, pravi kerefeke i stalno nas zasmejava.

Foto: printscreen Paparaco tv pink

Spremno čeka zimu na svom imanju... Vesna
Pevala u Beogradu

Vesna je preksinoć došla u Beograd jer je imala nastup u jednom lokalu, ali stigla je da unukama spremi ručak.
- Ustala sam rano, otišla na Kalenić pijacu i potom sam odnela ručak unukama. Imam ja dovoljno vremena i za odmor. Kad nastupam uveče, sutradan spavam do deset sati. Ma stižem sve! - završava priču Zmijančeva.

Imam pet ponuda za
novogodišnji nastup

Vesna Zmijanac još nije odlučila gde će pevati za doček 2023. godine.
- Za novogodišnji nastup "držim" pet ponuda na čekanju, pa ću videti gde ću. Ne ide mi se daleko, jer sam 2022. dočekala na trgu na Zlatiboru i smrzla sam se. Zato ovaj put hoću da idem da pevam tamo gde mi je najudobnije i najtoplije - priča pevačica..

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PRATI JE NA SVIM NASTUPIMA?! Nepoznati muškarac sinoć poslao Milici Todorović cveće u bekstejdž, a uz to i specijalni poklon!
Estrada

PRATI JE NA SVIM NASTUPIMA?! Nepoznati muškarac sinoć poslao Milici Todorović cveće u bekstejdž, a uz to i specijalni poklon!

Pevačicu Milicu Todorović neprestano svi zaskaču pitanjima kada će da se uda ili rodi bebu, a ona poslednjih godina odgovara jednim te istim pitanjem da nema dečka i da čeka pravog, kao i da bi i ona volela da se ostvari u ulozi majke. A izgleda da se sada nešto dešava kod nje na privatnom planu jer izvor sa njenog sinoćnjeg nastupa u Beogradu otkriva da je Milica dobila ogromnu korpu belih ruža

23.09.2022

21:49

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17