• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand Online/Informer

27.09.2022

18:28

ZLATA PETROVIĆ PRIŽELJKUJE MLAĐEG DEČKA! Ima tri braka iza sebe, a sada progovorila o ljubavnom žitovu, PA OTKRILA KAKVU BI SNAJKU HTELA ZA SINA!

Estrada

ZLATA PETROVIĆ PRIŽELJKUJE MLAĐEG DEČKA! Ima tri braka iza sebe, a sada progovorila o ljubavnom žitovu, PA OTKRILA KAKVU BI SNAJKU HTELA ZA SINA!

Podeli vest

Pevačica Zlata Petrović iza sebe ima 40 godina dugu karijeru, ali i tri braka koje je odavno ostavila iza sebe, a sada priznaje da za ljubav nema vremena, ali da joj godine neće biti problem ako nađe srodnu dušu koja je mlađa od nje

Još kao veoma mlada, Zlata Petrović je uplovila u bračne vode. Ona se još kao šesnestogodišnjakinja udala za čoveka kojeg nije volela, a kada je postala punoletna već je bila u trećem braku.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zlata Petrović

Iako je imala buran ljubavni život, pevačica je sada ispričala da nema emotivnog partnera.

- Moje ljubavno stanje je nikakvo. Trenutno nemam emotivnog partnera. Mislim da se to desi. Ja sada i nemam kad za ljubav, jer se uvek dam cela. Možda kad završim sa majstorima po kući i nađem nekog - rekla je Zlata kroz smeh i dodala da joj ne bi smetalo da nađe mlađeg dečka.

- Tu pravila ne postoje i niko ne gleda godine. Ne bi mi smetalo da nađem dečka mlađeg od sebe, pa i 10 godina mlađi, što da ne. To apsolutno nema nikakve veze ako se neko slaže - završila je folkerka.

Foto: ATA Images

Tekst potpisa

Ona je priznala i da li priželjkuje da joj se uskoro i mlađi sin Jovan oženi. Takođe, otkrila je kakvu snajku želi.

- Jovan je mlad, tek ima 22. godine. Završava četvrtu godinu fakulteta. Dolaze devojčice kod njega, upoznajem se sa njima, ali ništa to nije ozbiljno. Ja bih najviše volela da on nađe ženu, devojku, da je prošla sve. Upravo pevačicu. Kad god su mu dolazile devojčice kući, ja uvek kažem " Kako je fina i vaspitana", a on mi kaže "Molim?". Te fine su najopasnije. Pevačice su pre svega, dobre majke, domaćice, tako da bih najviše volela kad bi se odlučio za njih - rekla je ona, a na pitanje koja je od pevačica zapala za oko njenom sinu, Zlata nije htela da previše da govori:

- Ne bih pričala otkrivala ko je u pitanju. Tu su istih godina, dve godine više ili manje.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija