• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

29.09.2022

07:00

MARIJA ŠERIFOVIĆ PRIČA KAKO SE BORI S PROBLEMIMA: Već 20 godina idem kod psihoterapeuta!

ATAIMAGES

Estrada

MARIJA ŠERIFOVIĆ PRIČA KAKO SE BORI S PROBLEMIMA: Već 20 godina idem kod psihoterapeuta!

Podeli vest

Marija Šerifović (37) otkriva da već 20 godina ide kod psihoterapeuta! Evrovizijska zvezda priča za Informer da joj je ponekad potrebna stručna pomoć kako bi rešila neke probleme

Pevačica priča da psihoterapija ne sme da bude tabu i savetuje svoje fanove da, kad ne mogu da "pobede svoje demone", potraže pomoć.

- Svakodnevno radim na sebi zajedno s terapeutom već 20 godina! Borim se da nađem što adekvatnije načine da "savladavam" život iz dana u dan, da mi bude što bolji i produktivniji. To nekad radim s terapeutom, nekad sama sa sobom, a nekad uz pomoć ljudi koji me okružuju - kaže Marija i dodaje da joj je pomoć bila i te kako potrebna u stresnim situacijama:

Foto: Novak Đurović

Marija Šerifović

- Retko mi dođe "žuta minuta", to mi se možda pet puta desilo do sada u životu... To su bile užasno stresne situacije, koje sam nekad znala da rešim, nekada ne... Ipak sam ja samo osoba od krvi i mesa!

Ne voli Tviter

Pevačica je nedavno bila u žiži javnosti kad je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kome u besu udara auto posle, kako se nagađalo, svađe sa svojom partnerkom. Marija tvrdi da je tad sebe povredila i da nikad nikog nije udarila:

- Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekog da udarim, a ja sam zapravo samo glasna. Ja samo glasno pričam, glasno se smejem, glasno se svađam, glasno volim... Ne umem drugačije! - kaže pevačica, koja je posle tog skandala bila na meti osuda na Tviteru i Instagramu:

- Ne podržavam društvene mreže! Da se pitam, deci ne bih dopustila da tamo imaju profile pre srednje škole. Ja još nisam majka, ali bih posavetovala roditelje da budu više prisutni u životima svoje dece.

Foto: Marko Đoković

Marija Šerifović

Poštuje tuđe vreme

Marija priča da je njena majka, folk legenda Verica Šerifović, navikla na njene "bubice".

- Možda je moja majka zamišljala da budem pijanistkinja ili da pevam u Karnegi holu, ali ja sam Marija Šerifović, pametna i luda! Navikla je mama na mene ovakvu i srećna sam što me je naučila da budem disciplinovana, da poštujem druge ljude i tuđe vreme - završava priču Šerifovićeva.

Trenira samo u reklami

Marija priznaje da trenira samo u reklami za jedan trgovinski lanac:

- Privatno ne stižem da treniram! Uprkos tome, lepo sam se snašla na snimanju, nisam imala tremu. Ljudima je veoma simpatična ta reklama, možda ću se pojaviti u još nekoj, otvorena sam za saradnju.

Keva Ceca dobro kuva

Marija je postala dobra drugarica sa Cecom Ražnatović, koleginicom iz žirija "Zvezda Granda".

- Keva Ceca nam na snimanja donosi hranu koju spremi kod kuće, ali još me nije zvala na ručak - kaže Šerifovićeva.

 

BONUS VIDEO:
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija