• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

29.09.2022

17:47

SIN ŠOKIRAO SEKU ALEKSIĆ KADA JE TRAŽIO DA MU OVO KUPI: Objasnila sam mu da to nije lepo! AKO OVAKO NASTAVI, SIGURNO ĆE SE BAVITI OVIM POSLOM!

Promo

Estrada

SIN ŠOKIRAO SEKU ALEKSIĆ KADA JE TRAŽIO DA MU OVO KUPI: Objasnila sam mu da to nije lepo! AKO OVAKO NASTAVI, SIGURNO ĆE SE BAVITI OVIM POSLOM!

Podeli vest

Pevačica Seka Aleksić nasmejala sve prisutne kada je ispričala šta joj je sin Jakov tražio za rođendan, kao i da ne prestaje da snima videe

Seka Aleksić je nedavno proslavila sinu Jakovu rođendan, a kako kaže, morala je da mu kupi nesvakidašnji poklon koji je tražio.

Foto: printscreen

- To je najveća radost. Mi smo već zaboravili rođendane, ni ne radujemo se više, samo čekamo poklone. Jakov je poželeo lanac oko vrata. On smatra da je reper i to ne treba da mu se uskrati. Morala sam da mu kupim neki muški, da ne bi nosio moje ogrlice. Hteo je u školu da stavi lanac preko duksa pa sam mu rekla da to nije lepo. Smešni su obojica. Sve mi vuče na to da će biti Jutjub zvezda. Hoda sam po kući i snima se. Tek je sada svestan da sam pevačica. Podržaću ga u tome, samo usmeriti da bude dozirano i kulturno - govori Seka.

Foto: Instagram

Seka Aleksić sa sinom

Prema njenim rečima, pevačica ga prati i kontroliše šta gleda kada je reč o društvenim mrežama, pa se pohvalila da je Jakov vrlo pristojan i vaspitan.

- Ono što smo mi naučili od roditelja, prenećemo na našu decu i oni će takvi biti. Sve dolazi od kuće. Vaspitana sam da sve što imam delim sa drugima i da u mom društvu niko ne sme da oseti da ima manje od mene. Uvek sam se trudila i učim Jakova da nije važno kakve patike ima, koliko su skupe. Jakov se dobro snašao u školi, jako sam srećna - naglasila je ona.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija