• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.10.2022

14:15

BAKA PRASE URLA I PRETI RADNIKU OBEZBEĐENJA Isplivao snimak incidenta u Beogradu, evo šta se desilo! (VIDEO)

Informer DN/Aleksandar Jovanović Cilev

Estrada

BAKA PRASE URLA I PRETI RADNIKU OBEZBEĐENJA Isplivao snimak incidenta u Beogradu, evo šta se desilo! (VIDEO)

Podeli vest

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, raspravljao se sa radnikom obezbeđenja, jer po svemu sudeći, nije hteo da ga pusti na parking!

Na društvenoj mreži Tiktok kruži snimak popularnog jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, kako se verbalno obračunava i viče na starijeg čoveka, navodno radnika obebeđenja.

Nije poznato kada je video nastao s obzirom na to da je u trenutku nemilog incidenta s njim bila i njegova bivša devojka, tiktokerka Anja Bla.

Foto: Informer DN/Aleksandar Jovanović Cilev

Baka Prase

Kako se može videti, Bogdan viče na radnika obezbeđenja, dok Ana sedi u autu i takođe viče na radnika.

Reci nešto, ajde reci još nešto - urlao je Bogdan, dok je radnik obezbeđenja stajao pored automobila i nešto govorio Anji.

Da nećeš i mene da udariš - vikala je Anja, aludirajući na to da je radnik već nasrnuo na Bogdana.

Na kraju videa se može zaključiti da je do verbalnog okršaja između Bogdana i čoveka došlo zbog rampe za parking, koju radnik nije želeo da podigne i putu jutjubera da prođe.

Nastavak okršaja pogledajte u nastavku teksta:

- Sve ima zabeleženo kako ste ga uhvatili za vrat - dodala je Anja u nastavku, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija