• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.10.2022

12:30

NIJE VODILA SINA U ŠKOLU 46 DANA! Milan izneo ŠOK DETALJE - Dete ima strah od majke, ako ona uđe u sobu, on mi spušta slušalicu!

Insajder/printscreen

Estrada

NIJE VODILA SINA U ŠKOLU 46 DANA! Milan izneo ŠOK DETALJE - Dete ima strah od majke, ako ona uđe u sobu, on mi spušta slušalicu!

Podeli vest

Biznismen Milan Popović je u jutarnjem programu otkrio detalje sukoba sa njegovom bivšom emotivnom partnerkom, Severinom Vučković, i tom prilikom izneo detalje koji su zaprepastili javnost!

Kralj bakra, bivši partner Severine Vučković, Milan Popović ekskluzivno za TV Pink u emisiji ''Novo jutro'' kod Jovane Jeremić otvorio je dušu o odnosu sa pevačicom, njihovom sinu, pa otkrio šokantne detalje zbog kojih su svi zanemeli. Naime, on tvrdi da joj je nudio alimentaciju za dete od čak 10.000 evra, što je ona odbila.

Foto: Printscreen

Milan Popović, bivši emotivni partner Severine Vučković

- Rekla mi je: ''Ti si ga napravio, ti se brini o njemu''. Mali je tada imao 11 meseci. Srećom, imao sam dve sestre koje su mi pomogle oko svega. Mali je veći deo vremena bio kod mene. Siguran sam da bi većina očeva uradila isto. Ona je imala oko milion evra kredita. Ja sam predložio da vratim to i da alimentacija nastavi da bude 10.000 evra. Predložio sam da dete viđam kad je Severina zauzeta, a kada nije da bude kod nje. Ne bi bilo nikakvog sukoba da je to prihvatila. S moje strane nije bilo uslova i i dalje sam fleksibilan. Moja želja je bila da dete odrasta uz majku. Šta god bi zaradila, imala bi za džeparac. Poenta nije bila u novcu, nego da se Severina kao majka posveti detetu i da ne razmišlja kako da plaća račune. Mogla je da radi iz hobija - rekao je Milan i dodao:

Foto: Printscreen

Milan Popović, biznismen

- Kad je rodila, jedva je čekala da se vrati na scenu. To joj je i sada najbitnije. Ja sam predložio da ukoliko želi da radi, mali bude tada kod mene. Ako neće, opet bi imala para da živi. Ona je rekla da neće da prihvati ništa, da samo želi da se odreknem deteta. To je moj prvi sin, ja sam Balkanac. To je prvo dete. Ona je prestala da mi dozvoljava da viđam dete.

Milan Popović i pevačica su na kraju završili na sudu:

Ta prva tužba je bila tužba za utvrđivanje postojanja vanbračne zajednice da bi mogla da se podeli imovina. Verujem da sam finansijski iskorišćen. Osećam se prevarenim, emotivno iskorišćenim. Zaljubio sam se u osobu, koja nije onakva kakvom se predstavljala. Osećam se prevarenim - kaže Popović i dodaje:

- Sve sporove smo mogli da izbegnemo. Sudili smo se verovatno zbog novca. Prva tačka je bila da se utvrdi vanbračna zajednica. Ona bi morala da dokaže da sam ja tu neku imovinu stekao dok sam bio sa njom. To je sve što nije postojalo - kaže kralj bakra i komentariše pomirenje sa Igorom Kojićem.

Foto: Printscreen

Milan Popović u "Novom vikend jutru" kod Jovane Jeremić

-  Priča se da sam ja njemu kupio audi A8. Mi smo se potpuno slučajno sreli na Hvaru. Ja nemam informacije o tome šta se dešavalo između njih. Jelsa je malo mesto, bili smo na plaži jedan pored drugog. Bukvalno smo sedeli rame uz rame. On mi je rekao: ''Milane, oprosti...''. Dok su bili Severina i Igor zajedno, on je najviše vremena provodio sa detetom. Severina se bavila svojim poslom... Hvala mu za to - rekao je Milan i objasnio zašto je tražio da se Severini oduzme dete:

Ja sam delimično dobio starateljstvo, dobio sam da dete živi sa mnom. Poenta je bila da ga ona 46 dana nije vodila u školu i to bez opravdanja. Ekipa ju je napustila kada je spremala turneju, a njoj su posao i turneja važniji od bilo čega u životu. Ja sam bukvalista, ako majka dete vodi na pripreme za koncert, a ne u školu, znači da joj život nije organizovan. Ja sam uvek bio za dogovor, mogla je mene da zove. Igor je isto pritiskao da se dogovori sa mnom - kaže Milan i dodaje:

- Dete je u strahu od majke. Ne sme sa mnom da priča pred majkom, ako ona uđe u sobu, on spusti slušalicu. Juče smo imali situaciju. Moj fokus je dete, mene ne zanima Severina, njen biznis i lični život. Zanima me njena ekipa koja mi zagorčava život.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20