• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2022

13:33

PRIPREME ZA ZLATNI JUBILEJ! Lik Miroslava Ilića krasi ,,Štark Arenu”

Hayp

Estrada

PRIPREME ZA ZLATNI JUBILEJ! Lik Miroslava Ilića krasi ,,Štark Arenu”

Podeli vest

Velika muzička zvezda, Miroslav Ilić, prirediće neverovatan spektakl zakazan u ,,Štark Areni" 10. decembra 2022. godine u 20 časova zahvaljujući sjajnoj organizaciji Hype produkcije.

Publiku očekuje neverovatan provod, a ovaj koncert biće prava muzička poslastica obzirom da Miroslav Ilić slavi zlatni jubilej, 50 godina fantastične muzičke karijere ali ujedno i svoj rođendan.

Mnogobrojni hitovi koji se nalaze na Miroslavljevom repertoaru te večeri će, kao i do sada, oduševiti njegove obožavatelje.

Foto: Public

Miroslav Ilić

Pripreme za ovaj nezaboravni spektakl su uveliko u toku, a pravi pokazatelj toga jeste megabord koji je ukrasio ,,Štark Arenu".

Vi požurite i što pre nabavite svoje karte na Tickets.rs i Ticket vision sajtu kako biste se proveli kao nikada do sada uz pevačevu fenomenalnu muziku. 

 

https://www.youtube.com/channel/UCiku1WwVgGxaJvraqsuOY2w



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija