• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Scandal/Informer/D.S.

14.10.2022

21:01

KUVARICA DRAGANE MIRKOVIĆ RAZVEZALA JEZIK! Evo šta balkanska zvezda radi u svom dvorcu, kad kamere ne snimaju!

ATAIMAGES

Estrada

KUVARICA DRAGANE MIRKOVIĆ RAZVEZALA JEZIK! Evo šta balkanska zvezda radi u svom dvorcu, kad kamere ne snimaju!

Podeli vest

Kuvarica legendarne pevačke zvezde Dragane Mirković tvrdi da je pevačica najplemenitija osoba kod koje je ikada radila, a otkrila je i da Dragana sjajno kuva!

Dragana je godinama u skladnom braku sa Tonijem Bijelićem sa kojim ima dvoje dece, a pokušavaju da svoju privatnost što više sačuvaju od medija.

Međutim, kuvarica Dragane Mirković koja je godinama radila u njenoj kući i detaljno je ispričala kako se muzička zvezda ophodila prema njoj, a kako tvrdi, i dan danas su joj neke stvari neshvatljive.

Foto: printscreen

Dragana Mirković, pevačica

- Žena poput Dragane se više ne rađa, ja sam zapanjena, ali to je cela istina - započela je priču.

Tako velika zvezda, koja može sebi sve da priušti, redovno je, ako je kod kuće, dolazila kod nas u kuhinju i barabar s nama kuvala. Sve ume da radi, a kuva... Prste da poližete. Zna i tradicionalna srpska jela, a bogami, ume i da eksperimentiše. Zaista je divna, vredna, posvećena i nikoga ne gleda s visine, iako bi mogla - izjavila je jednom prilikom kuvarica Dragane Mirković.

Foto: Promo Dragana Mirković

Dragana Mirković, pevačica

Mnogo mi je bilo žao kad sam prestala da radim za nju i Tonija, ali sam morala zbog preseljenja. Svakako želim da naglasim da je Gaga najplemenitija osoba kod koje sam radila, uvek nam je svima pomagala ako bismo imali neke probleme - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija