• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.10.2022

07:05

CEO "GRAND" PREŠAO NA PINK! Posle osam godina opet na najgledanijoj televiziji! Ceca: Vratili smo se kući!

Insajder

Estrada

CEO "GRAND" PREŠAO NA PINK! Posle osam godina opet na najgledanijoj televiziji! Ceca: Vratili smo se kući!

Podeli vest

Muzička takmičenja "Zvezde Granda" i "Nikad nije kasno", ali i emisija "Praktična žena", od 5. novembra će se emitovati na televiziji Pink

Saša Popović odlučio je da posle osam godina ne produži saradnju s Prvom i juče je potpisao novi ugovor sa Željkom Mitrovićem!

Foto: Insajder

Saša Popović i Željko Mitrović na potpisivanju ugovora

- Naša produkcija uvek je bila otvorena za vrhunske profesionalce i one koji mogu da odgovore izazovu, a to je TV Pink. Posle osam godina ponovo smo na ovoj televiziji, očekujem sjajnu reakciju naših gledalaca. Piplmetri su na našoj strani oduvek - izjavio je kreativni direktor "Granda" Saša Popović.

Povratak

Posle osam godina ponovo smo na Pinku, očekujem sjajnu reakciju naših gledalaca
Saša Popović

Željko Mitrović podsetio je da se ovih dana navršava 18 godina otkako su "Zvezde Granda" počele da se emituju upravo na Pinku i da mu je drago što se sada vraćaju.
- Na našoj televiziji planiramo da do 1. novembra vratimo na male ekrane još neke emisije i formate koji su imali vrhunsku gledanost - rekao je vlasnik Pinka.
Potpisivanju ugovora prisustvovali su i članovi žirija "Zvezda Granda" Đorđe David i Ceca Ražnatović, koja je rekla da je srećna što se "vraća kući"!

Foto: Zoran Sinko

Svetlana Ceca Ražnatović, pevačica

- Nagovarala sam Željka Mitrovića da kupi "Zvezde Granda", koje su najgledaniji format tog tipa. Smatram da im je mesto na najgledanijoj komercijalnoj televiziji Pink. Drugo, setimo se da su gledaoci uživali u "Pinkovim zvezdama", tako da sada mogu slobodno da kažem da se vraćam

Ubeđivala ga

Nagovarala sam Mitrovića da kupi "Zvezde Granda", koje su najgledaniji format tog tipa
Ceca Ražnatović

svojoj kući. Istorija se ponavlja - kaže folk zvezda, a njena koleginica iz žirija Snežana Đurišić dodaje:
- Već smo sarađivali s Pinkom i to za mene nije ništa novo. Bićemo najgledaniji, kao i uvek!
Već nekoliko nedelja snimaju se nove epizode najpopularnijeg muzičkog takmičenja. "Zvezde Granda" trebalo bi da se i na Pinku emituju subotom, a u žiriju će, pored Cece i Snežane, i dalje biti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Dragan Stojković Bosanac, Viki Miljković, Đorđe David i Aleksandar Milić Mili.

Na Prvoj su tokom jesenje sezone već emitovane četiri emisije "Nikad nije kasno", a nastavak će gledaoci pratiti na Pinku. U ružičasto jato preletela je i Nataša Pavlović sa kulinarskim šou-programom "Praktična žena".

Anđelina i Tijana u žiriju "Pinkovih zvezdica"

TV Pink priprema i šestu sezonu "Pinkovih zvezdica", a prvi put će se u žiriju ovog takmičenja naći Anđelina i Tijana Dapčević, saznaje Informer. One će se pridružiti kolegama koji su već bili u žiriju - Jeleni Tomašević, Sergeju Ćetkoviću i Leontini Vukomanović. Anđelina kaže da će biti objektivna prema klincima:


- Nisam se nadala pozivu da budem u žiriju, ali sam mu se veoma obradovala i s radošću ga prihvatila. Biću realna. Neću biti preterano stroga jer i sama znam koliko to može da poljulja samopouzdanje osobe koja se tek gradi kao ličnost.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 1 godinu

Najzad je sav šljam i šund na jednom mestu! Srećom taj kanal je blokiran na mojim televizorom! Samo zahvaljujući SBB su memorisani u tv ali zaštićeni blokadom roditeljske zaštite!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija