• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. Matić

21.10.2022

07:20

POSTAO SAM MODNI DIZAJNER! Aca Lukas pokrenuo svoju liniju garderobe, pogledajte šta se nalazi u ponudi!

Insajder

Estrada

POSTAO SAM MODNI DIZAJNER! Aca Lukas pokrenuo svoju liniju garderobe, pogledajte šta se nalazi u ponudi!

Podeli vest

Pevač Aca Lukas će na svojim nastupima prodavati fanovima majice i sakoe koje je on lično dizajnirao, a ovi komadi odeće će moći da se kombinuju i uz sportsku i uz elegantnu garderobu!

Aca Lukas postao je modni dizajner! Pevač je kreirao sakoe i majice koji će se prodavati na njegovim nastupima širom sveta!

Folker kaže da je njegova prva modna kolekcija namenjena svima koji vole njegovu muziku.

Foto: Insajder

Aca Lukas postao dizajner...


- Dizajnirao sam sakoe i majice s ljudima iz mog tima. Za sada su samo u crnoj boji, ali vremenom će ih biti i u drugim. Kolekcija je namenjena onima koji vole moj lik i delo, a prodavaće se na

I Milica Pavlović
postala dizajnerka

 

I Milica Pavlović se oprobala kao kreatorka. Pevačica tokom pandemije koronavirusa nije imala nastupe, pa se posvetila modi.
- Devojkama se dopada način na koji vidim modu, pa sam rekla sebi: "Završila sam s glumom u seriji 'Pevačica', čekam bolja vremena za pevanje, hajde da se bacim na modu". I to sam učinila, uz pomoć Biljane Tipsarević - rekla je ona.

mojim nastupima - priča Lukas za Informer i dodaje da će nastaviti da se bavi kreiranjem garderobe:


- Na sakoima i majicama su ispisani nazivi mojih pesama koje publika obožava. Super je što ovi komadi mogu da se kombinuju i uz sportsku i uz elegantnu garderobu. Ovo je samo početak, planiram da smislim nove modele i uvrstim ih u kolekciju, ali to ću tek sledeće godine. Imam mnogo ideja, ali polako...


Osim što je postao modni kreator, Lukas će se uskoro oprobati i kao maneken.

Foto: Insajder

Primerak sakoa koji će se naći u ponudi na Lukasovim nastupima...

- Publika će moći da vidi celu modnu liniju 3. novembra na beogradskom koncertu u Areni. Na svirkama ću nositi majice i sakoe iz kolekcije s mojim potpisom - priča folker.


Lukasov menadžer Saša Mirković najavljuje da će se folkerova garderoba prodavati širom sveta.

Foto: Insajder

Primerak majice koja će se naći u prodaji na Lukasovim nastupima


- Fanovi Ace Lukasa moći će da kupe njegovu odeću gde god bude nastupao. Ne samo u Srbiji, već i širom Evrope, Australije - kaže Mirković i dodaje da je pevač mislio na fanove, pa nije hteo da preteruju sa cenama:

Foto: Insajder

Aca Lukas, pevač


- Cena majice ili sakoa iznosiće oko 3.000 dinara. Još ne znam koliko će koštati u inostranstvu. Već sada nam je 70 klubova iz Evrope u kojima će Aca nastupati u narednom periodu naručilo garderobu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija