• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

22.10.2022

07:05

NISAM SE RAZVELA, ŽIVIM SA DUŠKOM! Jelena Karleuša ŠOKIRALA izjavom, pa otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim fudbalerom!

Insider

Estrada

NISAM SE RAZVELA, ŽIVIM SA DUŠKOM! Jelena Karleuša ŠOKIRALA izjavom, pa otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim fudbalerom!

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša je otkrila za Informer da ne planira da se udaje i da je još uvek u braku sa suprugom, ali nije želela previše da priča o njemu "da je ne bi zvao njegov advokat"

"Nisam se razvela od supruga Duška Tošića, živimo zajedno", kaže Jelena Karleuša! Pevačica je nedavno napisala na Instagramu da se razvodi od bivšeg fudbalera posle 14 godina braka, kao i da su "odluku o razlazu doneli zajedno, jer se Tošić više nije osećao kao deo porodice".

Foto: Insajder

Jelena Karleuša, pevačica

Pop zvezda je u četvrtak uveče bila gost iznenađenja na reviji cipela poznate američke kompanije u Beogradu. Pošto je prošetala pistom, JK je rešila da otkrije detalje svog odnosa sa Duškom, ali i probleme koje imaju njihove ćerke Atina (14) i Nika (13).

Foto: instagram/karleusastar

Jelena Karleuša i Duško Tošić


Da li ste se Duško i ti konačno razveli?

Smeta im popularnost

Atina mi je rekla da sam kriva što Niku i nju prepoznaju na ulici, jer im to smeta
Jelena Karleuša

- Na reviji sam nosila veo i bidermajer, ali ne planiram da se udajem. Da bih ponovo stupila u brak, morala bih prvo da se razvedem! Nisam se razvela od Duška! I dalje živimo pod istim krovom. Mada, ne bih mnogo da pričam o njemu, da me ne bi zvao njegov advokat.


Ćerke Atina i Nika bodrile su te iz prvog reda. Zanima li njih pevanje, manekenstvo...

Foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša, pevačica


- Prvi put sam manekenka sa 44 godine! Uopšte nije lako, mokra sam od znoja. Atina bi volela da bude manekenka. Viša je od mene, iako ima samo 14 godina, dok je Nika moje visine. Bile su u publici s mojom tetkom, sve vreme sam gledala u njih da vidim da li su zadovoljne mamom.
 

Informer je naje*ao jer
je uradio pravu stvar!

Jedna si od retkih javnih ličnosti koja je javno podržala Informer kad je objavio intervju sa serijski silovateljem Igorem Miloševićem i pomogao da ponovo bude uhapšen. Šta sada misliš o svemu tome?


- Često me porede s reperom Kanje Vestom jer uvek kažem ono što mislim, pa makar me linčovali! Kad je reč o Informeru, već godinama ratujemo na sudu, ali biću surovo iskrena. Na Netfliksu sam odgledala na desetine dokumentaraca o masovnim ubicama, silovateljima... Plaćam mesečnu pretplatu za ovu platformu. Znači, Netfliks naplaćuje gledanje monstruma i psihopate koji objašnjava kako je komadao ženu. I to je jedna vrsta novinarstva, želeli to da prihvatimo ili ne. Informer je uradio ono što bi i svaki drugi medij u Srbiji uradio. Problem je nastao samo zato što je Informer bio prvi, pa je prvi naje*ao!

Kako podnose to što su zbog tebe i Duška postale poznate?


- Teško! Atina mi je rekla da sam kriva što Niku i nju prepoznaju na ulici! Smeta im popularnost, ne žele je. Atina je čak ugasila Instagram profil, na kom je imala na desetine hiljada pratilaca, zbog neželjene popularnosti i internet nasilja. Godinama sam žrtva internet nasilja, ali to je deo mog posla. Moja deca nisu dužna to da trpe! Doduše, Nika ume i da odbrusi ljudima! Prekjuče se vratila s ekskurzije, tri dana je obilazila Vojvodinu i ljudi su prilazili da se slikaju s njom. Prišle su joj dve devojčice od 13 godina, ali je odbila da se fotografiše s njima. Rekla mi je: "Mama, nisam htela da se slikam jer su imale cigarete u rukama."


Da li bi im savetovala da se ne bave javnim poslom?


- Decu ne savetujem čime će da se bave u životu! Nek same biraju, a ja ću im biti vetar u leđa, kao što je meni bila moja mama. Kao klinka sam htela da budem manekenka, glumica, igračica... Ne lomite deci krila!

Foto: instagram/karleusastar

Jelena Karleuša, pevačica


Da li je tačno da planiraš da napraviš svoj šou-program?


- Da! Napraviću toliko dobar šou da će biti gledaniji od "Zvezda Granda"! Ne znam gde će biti emitovan, ali razvaliće s rejtingom. Niko u Srbiji ne zna šta je marketing kao ja. Moje kolege bi mogle da dođu na edukaciju kod mene.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17