• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

06.11.2022

10:29

MILICA DABOVIĆ POKAZALA FOTKU SA SAJTA ZA ODRASLE! Bivša košarkašica pokazala šta krije ispod garderobe, ostala samo u providnim čarapama!

Prntscreen Only Fans

Estrada

MILICA DABOVIĆ POKAZALA FOTKU SA SAJTA ZA ODRASLE! Bivša košarkašica pokazala šta krije ispod garderobe, ostala samo u providnim čarapama!

Podeli vest

Bivša košarkašica Milica Dabović rešila je da zaradi novac tako što će prodavati svoje golišave fotografije na sajtu za odrasle Onli fans, a sada je i na društvenoj mreži Instagram objavila fotku bez majice i pokazala tetovaže na leđima

Milica se odmah posvetila promovisanju sadržaja svog naloga na sajtu koji će joj po svemu sudeći doneti pravo bogatstvo, pa je na društvenim mrežama objavila fotografiju kojom je fanovima zagolicala maštu.

Foto: Printscreen/Instagram

Milica Dabović prodavaće svoje golišave fotke na sajtu za odrasle Only fans

Naime, Dabovićeva se fotografisala bez majice, u providnim čarapama, i pozirala je okrenuta leđima kako ne bi prekršila uslove korišćenja popularne društvene mreže. Milica je ponosno pokazala svoje tetovaže, ali i savršeno oblikovanu zadnjicu.

- Volim da se fotografišem i ponosna sam na svoje telo. Ceo život sam trenirala, telo je moj dugogodišnji projekat. Dopada mi se kako izgledam u 40. godini, zašto to ne bih pokazala i drugima?! Neću varati ljude i pozirati obučena od glave do pete. Nemam problem da se slikam u donjem vešu jer je za mene lepo, zgodno žensko telo čista umetnost! Pokazivaću delove tela u zavisnosti od toga koliko ljudi plate. Koliko para, toliko muzike - rekla je nedavno Dabovićeva za Informer.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija