• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. Matić

09.11.2022

13:12

NE ZNAM DA LI JE ANA BILA PIJANA, VENČALI SMO SE JER SMO BILI POPILI! Rasta šokirao izjavama o Nikolićevoj, posle ovoga pevačica će pobesneti! (VIDEO)

printscreen/INSIDER

Estrada

NE ZNAM DA LI JE ANA BILA PIJANA, VENČALI SMO SE JER SMO BILI POPILI! Rasta šokirao izjavama o Nikolićevoj, posle ovoga pevačica će pobesneti! (VIDEO)

Podeli vest

Reper Stefan Đurić Rasta danas je promovisao novu pesmu "Orlovi lete preko sveta" koja je posvećena našoj fudbalskoj reprezentaciji koja će 20. novembra zaigrati u Kataru, ali je ipak glavna tema bio reperov privatni život. Usred skandala sa njegovom bivšom suprugom Anom Nikolić koja je najavila video uključenje u kom će objasniti kakav je on "veliki otac", reper se oglasio i iskreno komentarisao

Stefan Đurić Rasta za Informer je istakao da ne želi da se sukobljava sa Anom, a razlog za to je njihova zajednička ćerka Tara.

Foto: marko djokovic

A nekada su se super slagali... Rasta i Ana

Kako komnetarišeš Anine navode na Instagramu?

- Ne znam ni šta da komentarišem. 

Zbog čega ste se posvađali?

- Ne znam šta da komentarišem, ja se ne svađam ni sa kim. Ajde da je neki razvoj situacije, pa da pričam javno o tome.

Je l' to što ne želiš da govoriš javno o tome džentlmenski akt ili izbegavaš zbog vaše ćerke Tare?

- Roditeljski.

Foto: Miloš Rafailović

Otvoreno pričao o Ani... Rasta

Ana je najavila neki lajv, da li se plašiš toga?

- Ne, zašto bih se plašio, nema razloga.

Mnogi su komentarisali da je pijana, zbog objava na Instagramu, da li je to istina?

- Ne bih komentarisao, nisam joj radio test na alkohol u tom trenutku.

Rastu su novinari u jednom momentu pitali i da li planira venčanje sa devojkom Marijom Balaban, na šta je on bio šokiran i izjavio da o tome ne razmišlja, niti to planira. A kada su ga pitali da li i dalje veruje u instituciju braka, Đurić je šokirao odgovorom.

Foto: Miloš Rafailović

Možda se ponovo oženi... Stefan Đurić Rasta

Da li verujš u instituciju braka?

- Ne znam šta da ti kažem.

Da možeš da zamisliš da se nekada ponovo nađeš pred oltarom?

- Znaš kako sam se ja prvi put našao pred oltarom? Tako što smo mi pred nastup popili i otišli smo da se venčamo u opštini. Ne znam, kod mene je sve moguće.

Ova Rastina izjava mogla bi dodatno da iznervira Anu koja je juče najavila uživo uključenje:

-  Ovaj "veliki otac" moraće da snosi konsekvence za sva "zlodela" koja je uradio meni kao Tarinoj majci, kao i Tari... Od danas u lajv idu sve istine - napisala je juče Nikolićeva.

A šta je reper još izjavio, pogledajte u videu ispod:

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

Nalog patrijarha Porfirija: SPC daje 100.000 evra za pomoć BiH
Društvo

Nalog patrijarha Porfirija: SPC daje 100.000 evra za pomoć BiH

Saznavši u dalekoj Kanadi, gde se nalazi u kanonskoj poseti tamošnjem sveštenstvu i vernom narodu, za katastrofalne poplave u Hercegovini, Njegova Svetost Patrijarh srpski g. Porfirije je dao nalog Verskom dobrotvornom starateljstvu u Beogradu da preko Eparhije zahumsko-hercegovačke najugroženijim porodicama uputi jednokratnu pomoć u iznosu od 100.000 evra.

05.10.2024

09:10

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija