• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

13.11.2022

09:57

ANA NIKOLIĆ UŽIVA U ZAGRLJAJU ZADRUGARA! Pevačica uhvaćena na delu!

G.T.

Estrada

ANA NIKOLIĆ UŽIVA U ZAGRLJAJU ZADRUGARA! Pevačica uhvaćena na delu!

Podeli vest

Popularna pevačica, atraktivna brineta Ana Nikolić poslednjih dana našla se u žiži javnosti zbog reči koje je izrekla na račun svog bivšeg supruga i oca svoje ćerke, kontraveznog repera Stefana Đurića Raste

Naime, nakon haosa koji je nastao pevačica je opet sve iznenadila kada se našla u zagrljaju bivšeg učesnika rijalitija "Zadruga" Frana Pujasa.

Ana Nikolić je uživala sa svojim prijateljima uz hitove Svetlane Cece Ražnatović, a luda žurka trajala je do ranih jutarnjih časova. 

Foto: printscreen

Ana Nikolić u zagrljaju Frana

Popularni voditelj i novinar, Marko Đedović podelio je na svom Instagram profilu jedan snimak na kom je Ana u prisnom odnosu sa bivšim rijaliti učesnikom.

Foto: marko djokovic

Ana i Rasta

Na storiju koji je ugledao svetlost dana se vidi kako se oni nalaze u stanu, a Ana sedi pored, ni manje ni više nego, pored Eleninig bivšeg dečka koji ju je u jednom trenutku stegao, ali kada je video da Marko snima, odmah je pustio pevačicu. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija