• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.11.2022

14:42

JESTE PRSTEN! Milica Jokić progovorila o veridbi sa Lukom Dačićem, pevačica objavila fotografiju koja je odmah privukla pažnju!

Privatna arhiva

Estrada

JESTE PRSTEN! Milica Jokić progovorila o veridbi sa Lukom Dačićem, pevačica objavila fotografiju koja je odmah privukla pažnju!

Podeli vest

Mlada pevačica Milica Jokić privlači veliku pažnju zbog veze sa sinom Ivice Dačića, Lukom, ali je sada sve iznbenadila akda je objavila fotogrqafiju na kojoj se jasno vidi prsten na domalom prstu koji asocira na verenički

Luka DačićMilica Jokić uživaju u ljubavi već dve godine, a čim je mlada pevačica objavila fotografiju na kojojn se vidi prsten njeni pratioci odmah su pomislili da ju je sin Ivice Dačića zaprosio, ali je pevačica demantovala ove navode i navela da se to još nije desilo.

Foto: E-Stock

Ne krije prsten, ali tvrdi da nije verenički... Milica Jokić

Milica je istakla da se ne plaši braka, ali da misli da je još rano za taj korak.

- Na fotografiji jeste prsten, ali nije verenički. Mislim da je još rano i da ima vremena, mlada sam - istakla je pevačica, pa otkrila da li misli da bi se teško snašla u ulozi supruge:

- Sigurna sam da neće, mislim da mi to neće predstavljati problem i da ću se snaći. Ne plaši me ništa! Kakva je veza isto je i u braku kasnije. Ako u vezi sve funkcioniše super mislim da će se to nastaviti i u daljem životu.

Mnoge njene kolege imale su probleme u ljubavi zbog prirode posla, ali, kako kaže, ona ne strepi od toga da će se to desiti i njoj.

- Pa sigurno da je teško, ali nije nemoguće. Ako se nađe neko ko shvata kako taj posao funkcioniše i ako oba partnera imaju dovoljno razumevanja i poštovanja jedno za drugo onda sve moze odlično da funkcioniše.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija