• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.11.2022

14:54

OGROMAN BROJ KOLA HITNE POMOĆI! Usred nastupa Vojaža, Cece, Darka i Aleksandre javljeno da je postavljena BOMBA!

Printscreen, Foto: Zoran Sinko, Aleksandar Jovanović, Dejan Živančević

Estrada

OGROMAN BROJ KOLA HITNE POMOĆI! Usred nastupa Vojaža, Cece, Darka i Aleksandre javljeno da je postavljena BOMBA!

Podeli vest

Sprski pevači doživeli su ogroman stres kada je u subotu trebalo da izađu da pevaju na jednom festivalu, ali je sve pomereno jer je policija dobila dojavu o postavljenoj bombi u ovom objektu. Među zvezdama koje je trebalo da nastupe bila je Ceca Ražnatović, Aleksandra Prijović, Darko Lazić, Stefan Đurić Rasta, Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući

Naše najveće domaće zvezde imale su zakazan koncert u subotu uveče u Švajcarskoj, ali zbog lažne dojave o bombi nije sve proteklo kako je bilo predviđeno.

Foto: Printscreen tiktok

Ekipe Hitne pomoći odmah stigle...

S obzirom na spisak izvođača koji su najavljeni za subotu uveče, diskoteka u švajcarskom gradu u blizini Ciriha bila je prepuna publike koja je željno iščekivala popularne srpkse izvođače da izađu na binu. Koncert su otvorili reperi koji su zagrejali atmosferu i podigli okupljene goste na noge. Odmah nakon Vojaža, Raste i Nućija na scenu je trebao da izađe Darko Lazić, ali oko 23 sata "Štathalu" je ispraznila policija zbog dojave o bombi.

Foto: Printscreen tiktok

Svi bili u strahu...

Samo 15 minuta od kada je policija ušla u lokal, sala je bila ispražnjena, a ekipe za evakuaciju i deaktivaciju bombi ušle su u objekat. Ispred velike hale nalazilo se nekoliko stotina ljudi, koji su stpljivo čekali da dežurne službe završe posao kako bi se vratili i nastavili da uživaju u nastupu za koji su kupili karte.

Na video snimcima koji kruže društvenim mrežama usnimljen je i veliki broj vozila hitne pomoći. Međutim, ono što je mnogima zapalo za oko jeste prizor ispred hale u Ditikonu, kada su se evakisani posetioci uhvatili za ruke i zaigrali kolo dok se u blizini njih vršio pretres.

Nakon što je ustanovljeno da se radi o lažnoj dojavi, svi gosti su se vratili na nastup, a izvođači su izašli na binu kako bi ih ispoštovali.

Na veliku žalost publike, ali i pevača, oni nisu uspeli da otpevaju ceo blok pesama, kako je bilo predviđeno, već su svoj nastup skratili.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VOLEO JE DA IGRA POKER, ALI JE IMAO JEDNU MANU! Najbolji prijatelj Miroslava Ilića otkrio sve o njegovom poroku zbog kog ga je jednom ostavio u Vrnjačkoj Banji!
Estrada

VOLEO JE DA IGRA POKER, ALI JE IMAO JEDNU MANU! Najbolji prijatelj Miroslava Ilića otkrio sve o njegovom poroku zbog kog ga je jednom ostavio u Vrnjačkoj Banji!

Legendarni pevač Miroslav Ilić uskoro obeležava 50 godina karijere tokom koje je prošao mnogo toga i nikada nije krio ni ono dobro, ali ni ono loše. Miroslav je i sam nekoliko puta govorio o svom najvećem poroku, alkoholu, koji je uspeo da pobedi, a komšije i rođaci iz Mrčajevaca sada iznose svoju stranu priče o njemu

12.11.2022

17:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija