• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.11.2022

16:27

MINA KOSTIĆ UPECALA PILETINU! 15 godina mlađi muškarac osvojio je srce pevačice, da vidite samo kakav je macan! (FOTO)

Estrada

MINA KOSTIĆ UPECALA PILETINU! 15 godina mlađi muškarac osvojio je srce pevačice, da vidite samo kakav je macan! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Mina Kostić, koja iz braka sa Igorom X ima ćerku, otkrila je da ima novog dečka koji je od nje mlađi 15 godina, a spojila ih je ljubav prema životinjama.

"Desilo se slučajno. Ništa ne forsiram, šta bude biće, sve je u Božjim rukama", rekla je pevačica koja je otkrila da ih je spojila ljubav sa životinjama i da su se upoznali u šumi.

"Sasvim slučajno smo se upoznali u Šumicama kad smo šetali kuče. On se javio, mazio kuče, slilkali se. Rekao mi da me njegova sestra voli i onda mi je pisao. I tek posle dve nedelje sam mu odgovorila. Onda sam mu rekla kada tačno šetam kučiće. Šetali smo onako često", rekla je Kostićka za Grand njuz.

"On je pravi lav, mlad, dobar, pažljiv... Trenira, veruje u Boga, ide u crkvu, sve je onako kako sam ja želela", opisala je svog mlađeg dečka.

Zbog tabua da žene ne treba da imaju mlađe muškarce, Mina Kostić se ne obazire.

"Ja sam imala starije pa šta imam od toga. Ma ne zanima me, bitno je kako se ja osećam. Ja sam kao Bijonse", bila je jasna pevačica.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija